KonyhawebAEG-Electrolux: tökéletes forma, tökéletes működés már az Interneten is

Az Electrolux 2007 elején elindította prémium márkájának, az AEG-Electrolux-nak magyar nyelvű honlapját. Az oldalon bemutatásra kerül a teljes termékválaszték alkalmazási területek szerint csoportosítva. Az AEG-Electrolux szabadonálló és beépíthető termékeinek katalógusa letölthető a site-ról, így bármikor könnyen hozzájuthatunk a készülékekkel kapcsolatos rendszerezett információkhoz, a boltkeresőben pedig részletes tájékoztatást kapunk a márkát forgalmazó üzletekről.


Az AEG-Electrolux honlapja a márkára jellemző letisztult, igényes megjelenéssel, átlátható és egyértelmű kezelőfelületen, hasznos információkkal várja látogatóit.

Az AEG-Electrolux honlapja: www.aeg-electrolux.hu

Akik AEG-Electrolux márkájú termékekkel szerelik fel a háztartásukat, olyan gépek mellett döntenek, amelyek a legújabb AEG-Electrolux fejlesztések eredményeképpen, nagy precizitással készültek és megfelelnek a magas szintű elvárásoknak. A termékcsoport főbb jellemzői közé tartozik még, hogy a készülékek rendkívül hosszú élettartamúak, és takarékosan működnek, legyen szó az áram- vagy vízfogyasztásról, vagy a felhasználó szabadidejéről. A gyártó célja, hogy mindenben a legtöbbet nyújtsa, amit csak a technika és a modern design lehetővé tesz.

Az AEG-Electrolux készülékek megfelelnek a magas szintű elvárásoknak

Az AEG 1994 óta tagja az Electrolux Csoportnak, amely évente több mint 40 millió terméket ad el a világ több mint 150 országában. Az Electrolux Csoport választéka és szakértelme valamint az AEG márka tradíciója, elsőrangú háztartási gépek előállítását teszi lehetővé. Az AEG készülékek e két erős márka tulajdonságainak ötvözésével az AEG-Electrolux márkanevet viselik.

Üdvözöljük az AEG-Electrolux online világában!


Szöveg és képek: Electrolux
2007.02


Még több AEG-Electrolux termék
nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum