KonyhawebAz új főzőlapon szinte bárhova el lehet helyezni a főzőedényeket


Az AEG-Electrolux, az Electrolux csoport egyik vezető márkája olyan főzőlapot dobott piacra, amelynek főzőfelületén az edények mérettől függetlenül, rugalmasabban helyezhetők el. A főzőlapon a négy melegítési terület bármelyikén elhelyezhetők 125 és 210 mm közötti átmérőjű edények, a főzőlap pedig egyenletes hőmérsékletet biztosít még akkor is, ha az edény átnyúlik egy másik zónába.


Maxisense indukciós főzőlap

Ez az innovatív készülék lehetővé teszi, hogy a vásárlók ne a főzőlap területeinek mérete, hanem főzési igényeik szerint válasszák meg az edény méretét. Az indukciós főzőlap üvegkerámia felülete négy főzőterületre van osztva, amelyek közepét egy piros kereszt jelzi. Ha az edényt úgy helyezik el, hogy az teljesen lefedje a keresztet vagy kereszteket, akkor nem számít az edény pontos mérete vagy helye - akár átlóghat egy másik területre is -, a főzőlap csak az edényt melegíti.

A 78001 KF-mn Maxisense főzőlap teljes szabadságot kínál

A 78001 KF-mn Maxisense főzőlapon egyszerre akár 4 - 21 cm átmérőjű - edény is elhelyezhető. Emellett a főzőlap minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit az AEG-Electrolux indukciós főzőlapjai magukénak mondhatnak - a STOP+GO-tól kezdve egészen a Power funkcióig.

Az indukciós főzés nagyon biztonságos, mert használata közben nem keletkezik nyílt láng, és csak a melegített edény forrósodik fel. A kerámiafelület még akkor is hideg marad, ha be van kapcsolva a főzőlap, de nincs rajta edény. Mivel nagyon kicsi a hőveszteség, az indukciós főzőlapok kiválóan használják fel az elektromos energiát, így csökkentik az energiafogyasztást és a költségeket. A készülék minden mágnesezhető edénnyel működik.


Forrás és képek: AEG-Electrolux
2007.04


Kapcsolódó cikkek

A készüléket forgalmazó cégek

Még több AEG-Electrolux készülék

nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum