KonyhawebHűvös és étvágygerjesztő


Az elegáns vonalvezetés és az átgondolt ergonómia első pillantásra rabul ejt. Minden részletéből szépség sugárzik: a szokatlan három dimenziós ajtóktól kezdve a kézbe tökéletesen illeszkedő fogókon, az értékes nemesacél borításon és az ezüstös alumínium befejezésen át egészen a négyszögletes nyomógombokig, melyek művészi egybeötvözése összetéveszthetetlen megjelenést kölcsönöz a Santo-nak.

A friss háromszor tovább friss marad

LongFresh fiók, hogy tovább friss maradjon a zöldség és a hús Ahogy azt az AEG-Electrolux termékektől megszokhattuk az igényes megjelenés professzionális elvárásokra szabott tartalommal párosul.

A Santo 86378 KG készülék fejlesztésekor elsődleges szempont volt, hogy az élelmiszerek frissességét még hosszabb ideig meg lehessen őrizni: két "LongFresh" fiókot építettek a hűtőszekrénybe. A saláták, zöldségek és a gyümölcsök a magasabb páratartalmat kedvelik, míg a húsok, halak és sajtok tárolásához alacsony páratartalom és 0 fokos hőmérséklet az ideális. Mivel a két fiók klímája külön is üzemeltethető, minden fajta élelmiszer tárolására ideális megoldást kínálnak.

Gyors lehűtés és fagyasztás

AEG-Electrolux Santo 86378 KG Nagybevásárláskor hirtelen megnő a hűtőkapacitási igény, hiszen rövid idő alatt nagy mennyiségben kerül a hűtőszekrénybe nem hűtött élelmiszer. A "vásárlás" funkció aktiválásával bekapcsol a COOLMATIC rendszer, amely 6 órán keresztül 2 fokra hűti le a belső teret, majd automatikusan visszaáll az eredetileg beállított hőfokra.

Az italok gyors lehűtése is egyszerűen megoldható: helyezze őket a ventilátor előtti italtartóba, kapcsolja maximális fordulatra a ventilátort és aktiválja a COOLMATIC funkciót. Külön beállítható a fagyasztótérben a gyorsfagyasztás (FROSTMATIC) opció. Aktiválásával 52 órán keresztül folyamatosan működik a fagyasztás, így a bepakolt élelmiszereket +25 fokról -18 fokra képes hűteni.

A készülék elektronikus vezérlése egyszerű és átlátható az LCD-kijelzőnek köszönhetően, mely folyamatos tájékoztatást ad a hűtőtér és a fagyasztó hőmérsékletéről, illetve az aktivált programokról.

Az AEG-Electrolux 269.900 fortintért kínálja a készüléket.


Szöveg és képek: AEG-Electrolux
2007.05


Kapcsolódó cikkek

A készüléket forgalmazó cégek

Még több AEG-Electrolux készülék

nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum