KonyhawebBarangolások a virtuális térben


Online elérhető az Alno új, színkonfigurációval kiegészült konyhatervező programja

Az Alno konyhatervező programja igazi diadalmenetet tudhat maga mögött. Több mint másfél millió felhasználó töltötte le az ingyenes tervezőszoftvert 2003 vége óta. A szoftver új színkonfigurációval egészült ki, amely lehetővé teszi, hogy az éppen készülőben lévő konyha front-, padló-, és falszíneit tetszőlegesen lehessen változtatni, anélkül, hogy külön alkalmazást kellene hozzá letölteni.


Nemcsak a számok, hanem a pozitív visszajelzések is igazolják, hogy a fejlesztők jó munkát végeztek. A felhasználók különösen a valósághű, háromdimenziós ábrázolást tartják hasznosnak, ami tervezéskor nagy segítséget jelent.

Az Alno konyhatervező programjával kényelmesen, otthonról is megtervezhetjük álmaink konyháját. A felhasználó számítógépe képernyőjén úgy láthatja virtuális konyháját, mintha egy fotót nézne. A szoftverrel perspektívát lehet váltani, elemeket, szekrényeket cserélgetni, új színt választani, még a fényviszonyokkal is lehet játszani.

A tervezés egy virtuális rajzlapon történik, az alaprajz a méretek megadása után automatikusan alkalmazkodik a helyiség adottságaihoz. Egér segítségével a kiválasztott szekrényeket, vagy más elemeket az alaprajzra lehet húzni, és tetszés szerint pozícionálni.

A felhasználó egy kattintással megnézheti tervét három dimenzióban, így láthatja annak tökéletes térbeli megvalósulását is. A kiegészítők, frontok, fogók, a fal színe, de még a padló is kiválasztható és cserélgethető a térbeli ábrában. Különböző kamerafunkciók segítségével akár sétálgatni is lehet a virtuális konyhában.

Az Alno konyhatervező programja elérhető ezen a linken.


Forrás és képek: Alno
2007.10.


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum