Konyhaweb

Trio - exkluzív belső, kényelmes használat

Az amerikai gyártmányú Amana TRIO csúcskategóriás hűtőszekrényt kívül-belül a praktikum és az elegancia jegyében alkották meg. Háromajtós kivitelének köszönhetően ez az óriás kapacitású készülék kis helyen is elfér, mert a hagyományos hűtőszekrényekhez képest jóval kevesebb tér szükséges az ajtók nyitásához. A normál hűtőtérből kisebb felületen távozik a hideg levegő, ha az egyik ajtószárny van csak nyitva, amivel jelentős mennyiségű energiát takaríthatunk meg.

Az exkluzív belső kiképzés rendkívül kényelmes használatot eredményez. Az Amana TRIO hűtőszekrényben mindennek meg van a helye. Kihúzható, lefolyásgátló peremmel ellátott edzett üvegpolcok biztosítják a könnyű elérhetőséget és tisztántarthatóságot. A két, szabályozható páratartalmú, rekeszben külön tárolhatók a zöldség- és gyümölcsfélék, az alattuk elhelyezkedő teljes szélességű rekesz pedig a tejtermékeket és húsféléket tartja sokáig frissen, az általunk beállított hőmérsékleten.

Bár a hűtő ajtói külön nyithatók, a belső tere osztatlan maradt, ami még sokoldalúbbá tette a használatot. Egész nagyméretű tálak (melyeknek szélessége akár 75 cm is lehet) betehetők a készülékbe. További rugalmasságot biztosít, hogy az üvegpolcok magassága tetszés szerint állítható. Ugyanez igaz egyébként az ajtóban található, formatervezésének köszönhetően rendkívül sokoldalúan használható rekeszekre is.

A mélyhűtőtér egy technológiai újdonságnak, a beépített teleszkópoknak köszönhetően kihúzható, ezért a benne legmélyebben tárolt élelmiszer is minden erőfeszítés nélkül elérhető. A szokásosnál szélesebb méretnek köszönhetően a belső tere jól kihasználható, 157 literes űrtartalmával tekintélyes mennyiségű mélyhűtött élelmiszert képes elnyelni. Az ajtó véletlenül sem maradhat nyitva, erről gondoskodik a fiókbehújzó rendszer, mely akár 10 cm-es távolságról is behúzza a fiókot.

Az Amana TRIO hűtőszekrény "A" energiaosztályú, nemesacél előlappal, vagy fehér színben, kétféle méretben kapható.


Forrás és képek: Amana
2007.05


Kapcsolódó cikkek:

A készüléket forgalmazó cégek >>>nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum