Konyhaweb

Összhangban


A kizárólag Delta Light lámpákkal berendezett konyha jó példa arra, hogy a különböző feladatokat ellátó, de azonos stílusú lámpatestek kiváló összhatást tudnak teremteni.

Átgondolt világítástervezéssel igen könnyedén tökéletes harmóniát hozhatunk létre a legegyszerűbben berendezett konyhában is.

A süllyesztett világítótestek mellett a mennyezeten két irányított fényű, halogén fényforrással üzemelő lámpatest gondoskodik a legfontosabb pontok megvilágításáról, kiemeléséről.
A Ratio 50 nevű lámpa nagy előnye, hogy jack-aljzattal ellátott mennyezeti/álmennyezeti konzolba illeszthetők bele a jack-csatlakozókkal szerelt lámpatestek (maximum 4 db lámpatest/konzol elhelyezésére van ily módon lehetőség). Ez gyorssá, egyszerűvé és biztonságossá teszi a fényforrás cseréjét, illetve a lámpatestet is bármikor kicserélhetjük egy egyszerű mozdulattal egyéb, hasonlóan jack-csatlakozóval szerelt típusra, ha esetleg valamilyen más forma nyeri meg később a tetszésünket.

A falon elhelyezett - Faktor nevű - lámpa elsősorban a dekoratív hatás növelésében játszik szerepet. Ez a direkt-indirekt sugárzó világítótest esztétikus megvilágítást adhat egy egyébként unalmas, funkció nélküli saroknak is, ezzel is növelve a tér – jelen esetben természetesen a konyha - barátságos hangulatát. A lámpatestet többféle méretben, illetve fényforrással érhető el.

Az elozoekben bemutatott világítótestek többsége szabályozható előtéttel is szerelhető, ami lehetővé teszi az adott hangulatunkhoz legjobban illő megvilágítási szint beállítását.


Szöveg és képek: Be light

2007. 09.


A lámpát forgalmazó cégek
nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum