Konyhaweb

Munkapultra koncentrálva


A gördülékeny munkavégzés előfeltétele a gondosan megtervezett pultvilágítás. Fontos, hogy az egyes fázisok megfelelő teljesítményű világítást kapjanak.

Fontana Arte - Maristella

A konyhai munkapult ideális megvilágítását biztosítja a Fontana Arte - Maristella lámpatest. Ahogy a mellékelt fotón látható, érdemes a felső szekrényelem alsó részén elhelyezni a jobb helykihasználás és a jobb fényeloszlás érdekében, de tetszés szerint a falra is felerosíthető, illetve a konyhaszekrény belsejében is praktikusan működhet, akár függőleges helyzetben is. A különböző hosszúságú lámpákkal végig megvilágíthatjuk az egész munkafelületet teljes hosszában, így minden munkafolyamatot biztonsággal tudunk elvégezni.

A lámpatest kompakt-fénycsöves (2G11), vagy izzólámpákhoz való foglalattal készül (E14). Attól függően, hogy milyen fényerősséget kívánunk elérni, különböző teljesítményű kompakt fénycsöveket, illetve 2 vagy 3 db izzólámpát helyezhetünk a lámpatestbe.
IP44-es védettséggel rendelkezik, így az esetlegesen ráfröccsenő folyadékok sem veszélyeztetik a munkavégzésünket.


De Majo - San Siro Track

Ezek a lámpatestek elsosorban - sziget vagy félsziget kialakítású - konyhai munkapultok megvilágítására alkalmasak, ahol a különböző munkaterületeket külön ki akarjuk emelni koncentrált megvilágítással. Minden egyes lámpát külön beállíthatunk, így a tér szinte bármely pontját meg tudjuk világítani. A lámpatestek 50 W-os halogén spot-lámpákkal működnek. Ezekkel a fényforrásokkal olyan kisebb felületeknek biztosíthatunk jobb megvilágítást, amelyeket jobban ki akarunk emelni a többinél. Külön megvilágíthatjuk a mosogatót, illetve a munkafelület előkészítő részét, ahol az ételek tisztítását, szeletelését végezzük, lehetové téve ezzel a biztonságos munkavégzést.

A lámpatest - praktikussága mellett - modern hatást kölcsönöz a konyhának az üveg és fém felületek találó kombinálásával.


Szöveg és képek: Be light

2007. 09.


A lámpát forgalmazó cégek
nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum