KonyhawebAz első silgranit mosogató 40-es alsószekrényhez

A kisméretű konyhákba kerülő mosogatótálakkal kapcsolatos kompromisszumok ideje lejárt. A Blancoenos 40 S kompakt mosogaótállal a Blanco az optimális megoldást - ugyanakkor a legkisebb silgranit Clean mosogatót - kínálja.


A megszorítás csak a méretre vonatkozik

Kis lakásokba vagy irodai konyhákba - aki helyhiánnyal küzd, annak pontos tervezésre van szüksége. A Blancoenos 40 S mosogatótálat a Blanco - az eddig egyedülálló silgranit anyagból - 40 cm széles alsó szekrényelemekbe való beépítésre vezette be a piacon. A tervezők csak a méret kérdésében alkalmaztak megszorítást, a tetszetős megjelenést és a funkcionalitást elősegítő megoldásokkal bőkezűen bántak. A Blanco választékában megtalálható legkisebb silgranit mosogató ugyanis időtálló formavilággal öltött testet, mely egyben kényelmes munkavégzést tesz lehetővé a konyha legtöbbet használt területén.

Blancoenos 40 S - a legkisebb silgranit mosogatótál

A túlfolyóval ellátott tágas medence éppúgy, mint a kis csepegtetőfelület egyetlen öntésből készült. Az enyhe döntésnek és a három decens lefolyóbarázdának köszönhetően a megmosott zöldségről vagy edényről a víz közvetlenül a medencébe folyik. Olyan átgondolt részletek, mint a lágyan lekerekített körbefutó lapos perem, vagy az íves csapteleppad, teszik a Blancoenost helytakarékos, ugyanakkor kellemes megjelenésű mosogatóvá.

Nagyszerű anyag hatalmas színválasztékkal

Szerelése különösen praktikus: a Blancoenos ugyanis minden további nélkül beépíthető fordítva is. A silgranit Clean anyagból készült ötletes "XXL" mosogatótál masszív, élelmiszerekre ártalmatlan, foltokkal szemben ellenálló. A csöppnyi konyhák felfrissítésére számos színárnyalatban kínálja a Blanco. A választékban szerepelő világos árnyalatok - mint fehér, jázmin, homok, kőszürke - mellett megtalálhatók a markánsabb színek (pl. alu metál, konyak, antracit), vagy az egészen újnak számító pezsgő is.


Forrás és képek: Blanco
2007.01


Kapcsolódó cikkek:

A terméket forgalmazó cégek

Még több Blanco termék:


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum