Konyhaweb
A konyhatervezés szabadsága: felsőkategóriás nemesacél megoldások

Egy kis luxus az életben egyszerűen jót tesz. Ezt mutatja az Allensbachi Közvéleménykutató Intézet felmérése is, miszerint egyre növekszik azoknak a száma, akik a luxus dolgokban örömüket lelik. Ide tartozik a legjobb minőség megigéző hatása, a szép dolgok kedvelése és a magas elvárások minden olyan tárggyal szemben, amelyek a mindennapokban körbevesznek. Így egy luxus igényekre szabott konyha csaknem minden harmadik megkérdezett esetében a kívánságlista legfelső soraiban szerepelt.

Egy program - három termékcsalád

Blanco SteelArt - a megvalósult álom A dizájn és egyediség legmagasabb igényeit kielégítő új márkát mutatott be a Blanco, amivel a konyha berendezésével kapcsolatos exkluzív álmok megvalósíthatók: a Blanco SteelArt-ot. Méretre szabott munkafelületek az összes elképzelhető formában, beépíthető funkcionális elemek sokasága és dizájnorientált medencék - a SteelArt lehetőséget nyújt a konyhastúdióknak, hogy a különleges vevői igényeket is kielégíthessék.

A SteelArt termékprogram három termékcsaládot foglal magába ("Element", "Concept" és "Creation") melyek a szokatlan speciális medencéktől kezdve a szabadon kialakított, egyedi méretre készített nemesacél termékekig terjedő skálát ölelik fel.

Element - különleges konyhai elemek

Element mosogatómedencék, elektromos főzőlapmodul és hulladékledobó "Element" név alá tartoznak a kézzel készített mosogatómedencék, a mosogató- és főzőlapmodulok, melyek az összes stílusvilágba beleilleszthetők. Ennek a családnak a tagja a purista Blancozerox medence a maga markánsan derékszögű geometriájával. De ugyancsak itt találhatjuk az új vonalvezetésű Blancoclaron és -clarox típusokat is, melyek sarokrádiusza csupán 10 mm, azaz kisebb, mint az összes eddigi lekerekítés. A tiszta formanyelv és a lehető legjobb használhatóság társítását testesítik meg. A különálló medencék mellé - szintén az "Element" családba - sorakoztatta fel a Blanco a sor, illetve sarok kialakítású mosogatómodulokat valamint a különböző főzési igényeket kielégítő elektromos és gáz főzőlapmodulokat is. Ez utóbbiak egységesen üvegkerámia felülettel rendelkeznek.

Concept - a célszerű lehet szép is

A "Concept" rozsdamentes munkafelületekhez kínál rendszermegoldásokat. A munkapultok hosszúsága és mélysége szabadon választható, új lehetőségeket kínálva a szabadabb tervezéshez.

Blancofasett - 12 mm vastag munkalap és 100 mm-es oldalpanel

A család egyik oszlopos tagja a "Blancofasett", a finoman kidolgozott, tompított élekkel rendelkező olalpanel-rendszer. Különlegessége és egyben megkapó jellegzetessége, hogy a munkalap csupán 12mm vastag, míg az egyedi összeállítást keretező oldalpanelek 100 mm szélesek.

Ax-pack Claron - a tengely mentén könnyű a munkavégzés Szintén a Concept zászlaja alá tartozik a "Blancoclaron", melyet leginkább célszerű szépségként jellemezhetnénk. A Blanconál már számtalan formában megjelent tengelykoncepció kiemelkedő példájával talájuk magunkat szemben, ha a hosszában és mélységében szabadon választható Ax-pack Claron munkafelületrendszer mellett döntünk. Egyetlen tengely mentén válik lehetővé a fáradságkímélő munkavégzés a formájukban összehangolt funkcionális elemek mellett. Az igazán átgondolt aprólékosan kidolgozott részletek - mint például a profilos perem, ami a medence megformálásával tökéletes összhangban van, és lehetővé teszi a vágódeszka elcsúsztatását, vagy az egyenes vonalvezetést folytató támasztóél, ami a vágódeszka tárolására szolgál - koronázzák meg ezt az egyszerűen következetes kialakítást.

Creation - a határokat az ön fantáziája szabja

Creation egyedi megoldások A "Creation" szegmensben minden megvalósítható, legyen az akár nemesacél munkafelület különleges formákkal, lekerekítéssel, akár professzionálisan kialakított szigetmegoldás, akár exkluzív oldalpaneles asztal. A korlátok nélküli tervezés a nemesacél-feldolgozás "szabadgyakorlata", ami szokatlan ötleteknek is tökéletes formát kölcsönöz. Minden egyes "Creation" megoldás unikum, ezt a prémium kategória vásárlói jól tudják és értékelik is.

A legeredetibb "családtagok" közül csak néhányat mutat be a Blanco, a többit a vásárlók elképzeléseire bízza. Ajánlatában szerepel olyan konyhasziget, mely az egyedi igényekhez igazított méretekkel rendelkezik, és tetszés szerint választható, illetve elrendezhető kiegészítőket, pl. hézagmentesen beilleszthető medencéket tartalmaz.

Lignum Alu-line Wengé beültetett alumínium csíkokkal Ha valaki úgy gondolja, ennyi nemesacél túl sok egyben, annak is kínál a Blanco megoldást: az acél és a fa harmonikus társítását a Lignumot. A nemesacél munkalapok letompított éleihez rendkívül pontos megmunkálással illesztenek különböző fa éleket. A fa lehet egyszínű, ötrétegű, multiplex vagy - talán a legizgalmasabb - az Alu-line névre hallgató, mely beültetett finom vonalú alumíniumcsíkokkal örvendezteti meg a szemlélőt.

Önállóan és más anyagokkal társítva, sőt a konyhabútor elemei közé beillesztve egyaránt feltűnő jelenség lehet az oldalpaneles asztal - természetesen acélból. A Creation keretein belül már nem csupán a munkapultot és az oldalpaneleket kínálja a Blanco, hanem az összeállításhoz illő frontokat és a hátfalborítást is. Természetesen nem csak a méretben, az összeállításban, de az anyagok társításában is szabadkezet kap a vásárló, mert a nemesacélon kívül izgalmas faélekkel is választható az asztal.

És akinek még ez is kevésnek bizonyul, az vesse papírra saját elképzelését, legyen az teljesen egyedi, szokatlan forma, a SteelArt Creation ebben is partner, hiszen korlátlan lehetőségeket nyújt a nemesacélból készült, méretre szabott megoldások terén. A Blanco kiemelkedő szakismerete és sokéves tapasztalata lehetővé teszi bármilyen extra osztályú konyhaformáció megtervezését és megvalósítását. Így válik a lakás az ott lakók egyéniségének kifejezőjévé. Az egyetlen határt a fantázia szabja.

Különleges termék különleges szolgáltatásokkal

Az exkluzív termékek több mint 100 év gyártási tapasztalatát hordozzák magukban Különlegessége miatt a SteelArt márka gyártását a Blanco vállalkozáson belüli vállalkozásként folytatja. Csak ebben a fókuszált és egyedülálló szerkezetben valósítható meg, hogy az egyedi méretre gyártott nemesacél termékek a már megszokott minőség mellett kitűnő szervízszolgáltatással rendelkezzenek.

A széleskörű szolgáltatások középpontjában a SteelArt vásárló áll. Ezt biztosítja a külön a személy számára dedikált szakképzett kapcsolattartó, aki a legegyedibb igények megtervezésében is segít és gondoskodik a megrendelések professzionális feldolgozásáról. A Blanco folyamatos szakképzésekkel garantálja ezen munkatársai számára a fejlődést.
A szolgáltatások körét bővíti a felmérés, melynek eredményeként az egyedileg elkészített megoldás tökéletesen illeszkedni fog a konyhába, a vevőszolgálat, mely a termékekkel kapcsolatos kérdésekben nyújt segítséget, illetve a különböző tisztító- és ápolószerek, amelyek a nemesacél védelméről gondoskodnak hosszú időn át.

Fotók

Az exkluzív kategóriába tartozó nemesacél konyhai megoldásokat professzionális gépekkel ...

... és kézi munkával készítik.

Több mint 100 év tapasztalata, speciális gyártási eljárás és kimagasló kézműves tudás ötvöződik minden egyes darabban

A Blanco Steelart Zeroxline (Element) programja: kézi készítésű nullrádiuszos medencesorozat. Az alján található X alak különösen kiemeli a karakteres vonásokat.

Egy darabban: a duplamedencés claroxline-hoz elég egyetlen kivágás a munkapultból, így is tökéletesen érvényesül a nemes felület a természetes kőben.

Néha csupán apróságokban rejlik a különbség: például a tompított élek és a munkafelületek, illetve az oldalpanelek eltérő anyagvastagságai. A Concept termékcsalád Blancofasett-je a formájához igazodó tervezés révén a szabadon választható hosszával, mélységével és magasságával minden tekintetben pontosan illeszkedik a konyhába.

A hosszában és mélységében szabadon választható Ax-pack Claron (Concept) munkafelületrendszer a formájukban összehangolt funkcionális elemek mellett a fáradságkímélő és különösen kellemes munkavégzést teszi lehetővé egyetlen tengely mentén.
Forrás és képek: Blanco
2006.10


Kapcsolódó cikkek:

A terméket forgalmazó cégek

Még több Blanco termék:

nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum