KonyhawebVilágos tagolás, háromszoros funkcionalitás

Az ételek elkészítése és a mindennapi konyhai munka végzése során megtett utak - és ezáltal a ráfordított idő - lerövidítése nagyon fontos, hiszen az idő pénz. A legapróbb részletekig átgondolt termékfejlesztés attraktív példája erre a Blancotrisona 6 S. A név (Trisona) egy átfogó programot rejt magában: a mosogatótál ugyanis három világosan tagolt, harmonikusan kialakított, rugalmasan használható funkcionális egységből áll (főmedence, munkafelület és csepegtetőtálca). Ez az értékes Silgranit-ból készült kényelmes megoldás a legjobb feltételeket biztosítja a párhuzamos és hatékony munkavégzéshez.


Blancotrisona 6 S - modern Silgranit mosogatóközpont

A Blancotrisona 6 S mosogatóközpont háromzónás szerkezetével a rugalmas és párhuzamos munkavégzés könnyedén megvalósítható A három zónás kialakításnak és az átgondolt alaptartozékoknak köszönhetően a munkamenet sok fázisa közvetlenül a mosogatótálnál elvégezhető. Nézzük például a csúszásgátló korongokkal ellátott bükkfa vágódeszkát: pontosan akkora, hogy a kiegészítő középső medencét teljesen letakarja, így az munkafelületté alakul. Ha a medence egy részét mégis használni szertnénk (például valamit ki akarunk önteni), a vágóseszka egyszerűen eltolható a csepegtetőtálca fölé.

Vegyük most elő a másik alaptartozékot, a rozsdamentes gyümölcsmosó tálat: mérete a kiegészítő medencéhez igazodik. Mindkét kiegészítő illeszkedik a főmedencébe is és annak mélysége mentén eltolható. Ezzel a munkaterület a pillanatnyi igényeinknek megfelelően, rugalmasan, gyorsan átalakítható.

Most tegyük a fa vágódeszkát a főmedence fölé. Így kapjuk a legnagyobb munkafelületet és még a kiegészítő medence is rendelkezésre áll. A csepegtetőtálcán - a nem túl sűrűn elhelyezett vékony bordáknak hála - száríthatunk pl. poharakat, de bevonhatjuk azt is a munkába plusz felületként.

Nem csak okos, csinos is

A Blancotrisona 6 S-nek nem csak háromzónás tagolása érdemel figyelmet. Az olyan praktikus tartozékok mellett, mint a beépített dugókiemelő, kiegyensúlyozott megjelenését is érdemes szemügyre venni - a kellemesen lágy kontúrok ugyanis nagyon meggyőzően hatnak.
60 cm széles alsó szekrényelembe építhető be és jobb- illetve baloldali medencével is kapható. Összesen nyolc színben választható, melyek között megtalálható az egészen új, elegáns pezsgő is, ami sötét színű fa vagy például szürke kő munaklapokkal különösen jól mutat. Ehhez ajánlja a Blanco harmonikus kiegészítésként a színben tökéletesen illeszkedő csaptelepeit.


Forrás és képek: Blanco
2007.02


Nézze meg a filmeket a Blanco mosogatótálak gyártásáról!
Kapcsolódó cikkek

A terméket forgalmazó cégek

Még több Blanco termék:


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum