KonyhawebTIP-ON: Blum-megoldás fogó nélküli ajtókhoz


Az aktuális trend által támasztott követelménynek tett eleget a Blum, amikor a fogó nélküli konyhabútorokhoz illő terméket készített. A fiókok, mélyfiókok és ajtók pusztán a front (nem túl erős) megnyomásával kinyílnak. Így nincs többé szükség arra, hogy az ajtólapokra fogót szereljenek, ami még nagyobb tervezési szabadságot ad a dizájnereknek.


Az ajtók fogók nélkül is kinyílnak és bezáródnak

Az ajtó megnyomásra nyílik, még a felső elemsorban is - fotó: Blum A fogók nélküli ajtók nyitására és zárására a Blum új megoldást kínál. Az ajtók olyan szögig nyílnak ki, hogy a front megfogása és továbbnyitása kényelmesen és egyszerűen megvalósítható. Az ajtót zárt állapotban egy mágnes tartja - tökéletesen és megbízhatóan. Ez a megoldás a legmagasabb követelményeknek is eleget tesz a dizájn, a kényelem, a funkcionalitás és az ergonómia vonatkozásában egyaránt. Minden pántrendszerhez hozzárendelhető a TIP-ON. A legkényelmesebb mozgást teszi lehetővé - még a felső szekrényeknél is.

Új dimenzió a fókok és mélyfiókok nyitásában

Új dimenzió a fiókok és mélyfiókok nyitásában - fotó: Blum A fiókok és mélyfiókok előlapjának könnyed megnyomása - ami az alsó elemsorban akár térddel is történhet - a modern lakásokban élménnyé varázsolja a munkát. A kezek szabadon maradnak, miközben a tárolandó dolgokat elhelyezzük a fiókokban.
A TIP-ON egyszerűen, szerszámok nélkül szerelhető. Az előlapok mélysége jól hozzáférhető helyen beállítható, ezért a frontok közötti fugák futása pontosan pozícionálható. A korpusz és az ajtólap közötti távolság - mely a fogó nélküli megoldás esetében a nyitó- és zárómechanizmus működtetéséhez elengedhetetlen - a lehető legkisebb méretű. Ez a bútor látványát jelentős többletértékkel ruházza fel.
A TIP-ON megoldás Tandem-részkihúzású és Tandem plusz teljes kihúzású fiókvasalatokhoz kapható.


Forrás és képek: Blum
2007. 03.


Kapcsolódó cikkek

A terméket forgalmazó cégek

Még több Blum termék

nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum