KonyhawebPontosan akkora, mint a háztartás - a kompakt mosogatógép

Kívül pici, belül hatalmas - ez a Bosch mosogatógépe, melyet kis háztartások, hétvégi házak vagy teakonyhák számára készített.


Kis méretek nagy lehetőségekkel

Bosch SKT 5102EU kompakt mosogatógép 4 teljes teríték pakolható be a mosogatótérbe, ez 51 darab edényt jelent! A csekély külső méretnek köszönhetően a kompakt készüléket sokféleképpen elhelyezhetjük a konyhában. Praktikus, mert pultra állítva sem foglal el nagyobb helyet, mint egy mikrohullámú sütő. Hogy véletlenül fel ne billenjen, hátul a falhoz rögzíthető.

Nem kell lemondanunk a beépíthető készülékek által nyújtott harmonikus képről és - az amúgy is kicsi - munkafelület jelentős részéről akkor sem, ha konyhánk mérete kicsi. A Bosch kompakt mosogatógépe más beépítési lehetőségeket is kínál. Egy - külön megvásárolható - beépítőkeret segítségével a munkapult alá is beszerelhetjük. Így a mosogatógép alatt még értékes tárolóhelyünk is marad a fazekak és serpenyők számára. További lehetőség a magas szekrénybe való beépítés. A kézmagasságban elhelyezett készülék megkönnyíti az edények be- és kipakolását, mivel nem jár fárasztó hajlongással.
Méretei valóban meglepőek: (ma x szé x mé) 45 x 55,5 x 46 cm. Mélysége nyitott ajtónál is csupán 78 cm.

Egyetlen dologban nincs választási lehetőségünk: a mosogatás eredményében, mivel az edények mindig ragyogóan tisztán kerülnek ki a gépből.

A Bosch kompakt mosogatógép típusszáma: SKT 5102EU


Forrás és képek: Bosch
2007.01


Kapcsolódó cikkek:

nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum