KonyhawebTrió: főzőlap, sütő és mosogatógép egyetlen készülékben


A mosogatógép nyújtotta kényelemről lemondani sokaknál szóba sem jöhet. De mit tehetünk, ha a konyhában rendelkezésre álló hely túl kevés? A problémára teljesen új megoldást kínál a Candy triója.


A Candy Triója

A háztartási készülék trióval sikerült a három, mára szinte nélkülözhetetlen, konyhai gépet egybe kombinálni: a főzőlapot, a sütőt és a mosogatógépet - és mindezt a hagyományos készülékméretekben, azaz 60 cm-es szélességgel és mélységgel és 85 cm-es magassággal. Így egy ultimátumszerű termék született, kifejezetten a kis háztartások részére.

A trió főzőlapja négy főzőzónával rendelkezik, melyekből egy 2300 wattos highlight fűtőszállal működik. A 39 liter űrtartalmú sütő alsó-felső sütés, légkeverés, grill és turbógrill funkciókat kínál. Újszerű hőelosztó rendszere garantálja a legjobb sütési eredményeket.

Az alul elhelyezkedő mosogatógép - kis mérete ellenére - hat terítéket képes befogadni. Az újszerű szórótechnika segítségével a víz a nehezen hozzáférhető helyeket is eléri. A hat program pedig minden - mosogatással szemben támasztott - követelménynek eleget tesz.


Forrás és képek: Candy-Hoover
2007.02


A készüléket forgalmazó cégeknyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum