Konyhaweb
Néhányan legszívesebben a nappaliban helyeznék el - Siemens coolMedia

Az élő közvetítések, a hírek és a kedvenc sorozat gyakran okoz bosszúságot a szenvedélyes hobbiszakácsoknak, vagy a családjukról gondoskodó anyáknak, hiszen a reszelés, aprítás vagy párolás közben mindig az adás legjobb részeit szalasztják el. Ez a probléma azonban a múlté. Amire eddig csak a nappaliban volt lehetőség, a jövőben a konyhában is megtörténhet: ezt garantálja az új Siemens coolMedia hűtőszekrény beépített LCD tévével.

Nem kell megvárni a reklámot ahhoz, hogy a hűtőhöz menjünk nassolni

Egy antennacsatlakozás gondoskodik a széles programválasztékról, a 15 collos LCD síkképernyő a maga 38 cm-es képátmérőjével pedig optimális képminőséget nyújt. A meccset vagy a filmet a konyha minden szegletéből élvezni tudjuk, hiszen a képernyő minden oldalra 45°-ban elforgatható. És egy jó hír a mozirajongóknak: a 3-szoros RCA csatlakozóval camcorder, video és DVD lejátszó is csatlakoztatható. Az LCD tévé a többi televízióhoz hasonlóan távirányítóval vezérelhető.

A coolMedia hűtő-fagyasztó készülékként is lenyűgöző

Az összesen 350 liter hasznos űrtartalmú készülék energia-fogyasztása az eddigi A kategóriás határértéknél is 10%-kal alacsonyabb, belső tere számos extra felszerelést tartalmaz, a hűtő- és fagyasztótér hőmérséklete LED-kijelzőn követhető nyomon.Szöveg és képek: Siemens
2006.02


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum