Konyhaweb

"Amerikai" hűtő európai méretben az Electroluxtól


Végre Magyarországon is kapható az európai igényeknek megfelelően kialakított négy ajtós hűtő, amely egyetlen, a magyar konyhákba kényelmesen beférő készülékben egyesít egy nagy fagyasztót, egy hűtőt és egy borhütőt.
A side by side hűtőszekrények iránt növekvő igény mutatkozik a fogyasztók részéről. 2003 óta Európában évente átlagosan 35 százalékkal nő az ilyen típusú készülékek eladása.
Az Electrolux továbbra is folyamatos növekedést szeretne felmutatni e felsőkategóriás piacon, ezért dobta piacra új, négyajtós hűtőjét.


"A készülék 2x60 centiméteres szélességével igazodik az európai konyhabútor és készülékszabványokhoz. Nagy raktere lehetővé teszi, hogy a hétköznapi használat és a különleges események során szükséges étel és ital mindig hűtött helyen, tálalásra készen álljon. Ez az új termék még a borok megfelelő hőmérsékletéről is gondoskodik!" - mondta Belényesi Zsolt, az Electrolux értékesítési igazgatója.

A hűtőszekrény egy részét borhűtőnek alakították ki a tervezők. A borhűtőt önálló hőmérsékletszabályozóval látták el, így a bor mindig megfelelő hőmérsékletű lehet. A belső tér fa polcai dönthetőek, és magasságuk is állítható, így akár 80 szabványos palack is tárolható a hűtőben. Leleményes extra kényelmi szolgáltatás a készülék alján található fa tálca, amelyen stílusosan szolgálható fel a bor.

A fagyasztó bal alsó része sokoldalúan használható: beállítható olyan hőmérséklet, hogy a fagylaltok és a desszertek azonnal felszolgálhatóak legyenek, vagy választható a szokványos fagyasztási hőmérséklet. Az enyhe fagyasztási fokozaton a hús és a hal több napig is tárolható, és kiolvasztás nélkül, bármikor azonnal felhasználható.
A fagyasztó No Frost rendszerű, így a leolvasztással sem kell bajlódni.

A készülék rozsdamentes acél felülettel készült, amely ujjlenyomat-taszító bevonatot kapott.
A borhűtő és a hagyományos hűtőtér megvilágításáról egy új, nagy fényerejű LED-es megoldás gondoskodik. A fényerő tíz különböző fokozatban állítható, hogy a megvilágítás mindig megfeleljen a tulajdonos igényeinek. Ezzel a megvilágítással a borok valódi kincsekként tündökölnek az üvegajtó mögött.

A készülék szeptembertől megvásárolható 699,900 forint fogyasztói áron.


Szöveg és képek: Electrolux
2007. 08. 15.


Kapcsolódó cikkek

A készüléket forgalmazó cégek

Még több Electrolux termék
nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum