Konyhaweb
Electrolux mosogatógép Flexi Form kosárral

Évente 300 óra plusz szabadidőt teremthetsz magadnak, ha a mosogatást mosogatógépre bízod. Emellett nem kell mosogatószerben áztatnod a kezed, energiatakarékos és vízfelhasználás szempontjából is gazdaságos (12 személyes teríték mosogatásánál 70 l vizet takaríthatsz meg). Számos praktikus tulajdonsága mellett, jó néhány kényelmi funkcióval is rendelkezik az Electrolux új, csúcstechnológiás mosogatógépe, hogy valóban igényeidre szabva használhasd.Gyerekjáték kezelni

Electrolux mosogatógép Flexi Form kosárral - kezelőpanel Az automata program egy szenzor segítségével felismeri a berakott edények mennyiségét és szennyezettségét, s ennek megfelelően állítja be a mosási ciklust. Optimalizálja a víz- és energiafogyasztást az öblítési ciklusok és a hőmérséklet automatikus beállításával.
Az LCD kijelző megkönnyíti és felgyorsítja a mosogatógép kezelését. Biztosítja az összes lehetséges program egyszerű beállítását. Az egyértelműen megszerkesztett grafikák gyors áttekintést biztosítanak. A legmodernebb elektronikának köszönhetően késleltetett indításra is beállítható a gép és folyamatosan nyomon követhető a program lejártáig hátralévő idő.

Flexi Form - rugalmas belső

Electrolux mosogatógép Flexi Form kosárral A forradalmian új módon megtervezett Flexi Form kosarak még inkább megkönnyítik az életet. Az alsó kosár különböző elemeit az edények méretéhez alkalmazkodva hajtogathatod, így maximálisan kihasználható az adott raktér. Az evőeszköztartó kosarat szintén az igényeidnek megfelelően, különböző helyekre teheted. A felső kosár is rugalmasan alakítható. A csészetartók nem csak hajtogathatók, de eltérő magasságokba is helyezhetők, hogy a kedvenc nagy- vagy kisméretű csészéid elférjenek rajta. A hajtogatható csészetartók átalakíthatók borospoharakhoz. A mosogatógép egy extra borosüvegtartó állvánnyal is rendelkezik. Ha szükséges, az evőeszköztartó kosár egy része a felső polcon is elhelyezhető.

A leghatékonyabb működés

Az AAA hatékonyság az Electroluxnál ma már alapkövetelmény. Ha egy mosogatógép csak tisztít, az már nem elég jó. Az "A" energiaosztályba sorolt készülék tisztítás és szárítás kategóriákban is "A" besorolást kapott, garantálva ezzel a leghatékonyabb működést, ahogy azt egy csúcskategóriás háztartási géptől elvárhatjuk.


Szöveg és képek: Electrolux
2007.01


Kapcsolódó cikkek:

A készüléket forgalmazó cégek

Még több Electrolux készülék:

nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum