Konyhaweb

Brita és Drinks Express - Electrolux hűtők a Global Design jegyében


Az Electrolux "Global Design" névre hallgató új dizájn-koncepciója keretében megjelenő készülékek korántsem egyhangúak. A számos technológiai és ergonómiai újítást felmutató berendezések a legkülönlegesebb elvárásoknak is megfelelnek. Két gyöngyszem a kínálatból: a víztisztítóval ellátott Brita és a Drinks Express kombi hűtő, ami - nevéhez híven - percek alatt lehűti a fogyasztani kívánt italokat.

Brita - tisztán, frissen

Az ENB 39405 S alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény az ajtóba beépített adagolón keresztül friss, szűrt vízzel látja el a szomjazókat.

       

A hűtőszekrény akár négy liter vizet is képes tárolni a készülékbe épített tartályban, amely egyszerűen feltölthető csapvízzel. A tisztított víz mellett nincs szükség az ásványvizes palackok hazacipelésére és raktározására, s ezzel csökkenthető a környezetterhelés is, hisz nem kell gondoskodni az üres műanyag palackok elhelyezéséről.

A BRITA Maxtra a szűrőbetétek új generációját képviseli. Az egyszerűen kezelhető, hatékony betét lágyítja a csapvizet, kiszűri a rosszízű és kellemetlen illatú anyagokat, például a klórt és a csővezetékekből származó nehézfémeket, többek között az ólmot és a rezet. Ennek köszönhetően nagyszerű aromájú tea és kávé készíthető a szűrőn átfolyó vízből, és a háztartási berendezések is védetté válnak a vízkő lerakódástól. Az egyszerűen használható vízadagoló egységet úgy alakították ki, hogy a különböző méretű kancsók éppolyan könnyen megtölthetőek legyenek, mint a kisebb poharak. A víztartály fedelén található egy elektronikus szűrőbetét, amely folyamatosan mutatja a szűrő állapotát, valamint azt, hogy mikor kell kicserélni. Az Electrolux és a BRITA rendszeres használat esetén havi gyakorisággal javasolja a szűrőbetét cseréjét a maximális hatékonyság érdekében.

Ajánlott fogyasztói ára 159.900 forint.

Drinks Express - hideg ital percek alatt

Electrolux Drinks Express ENB 38607 Az Electrolux ENB 38607 X Drinks Express hűtőszekrénye a gyorshutő modul segítségével a hagyományos hűtőszekrényeknél legalább hatszor, a fagyasztóknál pedig 30 százalékkal gyorsabban hűti le az italokat. A Drinks Express a hűtőben található kis tároló rekeszben, a megfagyás veszélye nélkül kevesebb, mint 20 perc alatt hűti le a frissítőket.

Az új design elemekkel ellátott kombi hűtő hűtőterében az egyik zöldségtároló fiók helyén került kialakításra a gyorshűtő rekesz, amely közvetlen összeköttetésben van az alatta lévő fagyasztó szekrénnyel. A mesterségesen keringetett hideg levegő a jégmentes fagyasztóban lévő modulból érkezik. A gyorshűtő funkció egyetlen gombnyomással aktiválható, és bármikor megszakítható. A készülék sípol a hűtési ciklus végén.

A sokoldalú Drinks Express rekeszbe nyolc darab 0,33 vagy 0,5 literes fémdoboz, vagy négy félliteres PET-palack fér el. Lehűthető vele továbbá két szokványos borosüveg, vagy akár 2 db egy literes Tetrapak-doboz, egy másfél literes PET-palack vagy másfél literes üveg is.

Express Cooler gyorshűtő rekesz

Amikor a gyorshűtő rekesz inaktív, hagyományos tárolóként funkcionál. Ezáltal biztosított a hűtőtér optimális helykihasználtsága.

A Drinks Express egység könnyen és kényelmesen kezelhető. A felnyitható ajtó egyszerű hozzáférést, a mágneses rögzítés megfelelő zárást biztosít. A sima felület és a rekesz alján lévő, mosogatógépben mosható lemez egyszerűvé teszi a tisztítást.

Ajánlott fogyasztói ára 174.900 forint.


Szöveg és képek: Electrolux
2007.05


Kapcsolódó cikkek

A készüléket forgalmazó cégek

Még több Electrolux termék
nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum