Konyhaweb
Egységes design koncepció jegyében újulnak meg az Electrolux termékei

Az egységes, minden termékcsoportot átfogó design váltás a fogyasztók körében végzett mélyreható kutatások és megfigyeléseken alapuló innováció eredménye

Megváltozott fogyasztói igények

Electrolux Global Design hűtő Az európai bevezetéssel egyidejűleg, 2006. októbertől decemberig tartó időszakban Magyarországon is teljes designváltáson mennek keresztül az Electrolux szabadonálló mosógépei, szárítógépei, mosogatógépei, tűzhelyei és hűtőszekrényei. Az új design koncepció elnevezése: Global Design. A megújulás a termékfejlesztésben megjelenő része annak az átfogó vállalati filozófiának, melyet az év elején bevezetett "Thinking of you" mottó is kifejez. A Global Design elemeit tükröző beépíthető termékek csoportja Magyarországon 2007 tavaszán jelenik meg.

A Global Design termékcsalád az elmúlt négy évben a fogyasztók körében végzett mélyreható kutatások és a felhasználók valós élethelyzetben történő megfigyeléseinek eredményeként jött létre abból a célból, hogy az Electrolux termékek minden tekintetben megfeleljenek a modern fogyasztók megváltozott igényeinek. A vállalat összesen több mint 150 000 európai fogyasztót kérdezett meg a háztartási készülékekkel, és azok használatával kapcsolatban támasztott igényeikről. A fentiek mellett a Global Design termékek fejlesztése a jelenlegi és a jövőbeni szociológiai, demográfiai és formatervezési trendeket átfogóan vizsgáló kutatásokra is erősen támaszkodott.

 Electrolux Global Design mosógép

A Global Design filozófia fontos alapelve, hogy a fogyasztóknak funkcionális designt alkalmazó készülékeket kínál. A technológiai és ergonómiai újítások közé tartozik többek között az az "Insight" névre keresztelt tűzhely, melynek sütőjébe kényelmesen, lehajolás nélkül be lehet látni, továbbá egy víztisztítóval ellátott hűtőszekrény, valamint az az intelligens mosógép, melynek segítségével a felhasználó határozhatja meg a mosáshoz szükséges időt.

Egységes megjelenés minden terméknél

Electrolux Global Design tűzhely A Global Design termékek külső megjelenésükben is egységet képeznek: formatervezési elemeik között megfigyelhetők a döntött kezelőpanelek, a döntött lábazati elemek, az alumínium fogantyúk és a dombornyomásos Electrolux logó, a vízszintes vonalvezetés, az ívelt ajtók, valamint "csipetnyi narancssárga" a kontrol panelen. Ezek a design elemek az Electrolux márka alapértékeit - tiszta, emberi, egyszerű, intuitív, szabad, megnyugtató -hivatottak kifejezni.


Fotók

Kombinált hűtőszekrény alsó fagyasztóval
az új stílus jegyében

Leheletnyi narancssárga a hűtő belsejében
elhelyezett kezelőpanelen is

Hűtőszekrény zöldségtároló rekesze

Kombinált hűtőszekrény:
ívelt ajtók, alumínium fogók,
dombornyomásos Electrolux logó

A hűtőszekrény a legapróbb részletekig
tökéletesen kidolgozott

A vízszintes vonalvezetés lehetővé teszi,
hogy a készülékek tökéletesen illeszkedjenek
a modern, horizontális tagolású konyhákba

A döntött vezérlőpanel egyszerű kezelést és
jó áttekinthetőséget biztosít:
még a férfiak is könnyen boldogulnak

Insight tűzhely:
a sütés kényelmesen, lehajolás nélkül figyelhető

A tűzhely tökéletes összhangban van az összes Electrolux készülékkel
és harmonikusan illeszkedik otthonunkba

Insight tűzhely fogója - tökéletes

Insight mosógép új arculati elemekkel

Inspire szárítógép: méltó párja a mosógépnek

A szárítódob belseje megvilágított
a jobb áttekinthetőség érdekében


Szöveg és képek: Electrolux
2006.10


Kapcsolódó cikkek:

A készüléket forgalmazó cégek

Még több Electrolux készülék:

nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum