Konyhaweb

Az örök fogadalom: holnaptól egészségesebben táplálkozok


Amikor még a tengerparton regenerálódtál kiérdemelt szabadságod alatt, frissen, kipihenten, energiától duzzadva nem volt nehéz megfogadni, hogy jobban odafigyelsz magadra, többet mozogsz, és persze egészségesebben étkezel.

Azután hazajöttél. Az első munkanap, majd a túlórák, a "gyorsan bekapok valamit a szomszéd gyorsétteremben" vagy "rendelek valamit a kínaiból" típusú étkezések. Szóval semmit sem léptél előre életminőséged javítása terén. Felmerül a kérdés: a barátnődnek miért sikerült? Hogy lehet az, hogy ő nap, mint nap étvágygerjesztő, illatos, saját készítésű ebéddel ül az asztalhoz, miközben ugyanannyit dolgozik, mint Te és legalább annyi szabadidős programot présel az estéibe.

Az ő titkos receptje az Electrolux gőzsütője, amely a hagyományos sütő és a grillsütő összes szokásos funkcióját a szabályozható és könnyen használható gőzhevítéssel kombinálja. Ezzel biztos lehet benne, hogy az abban készülő párolt étel jobban megőrzi majd a vitaminokat, az ásványi anyagokat, az étel szerkezetét és az étel összetevőinek színét. A zöldségek és más élelmiszerek illatanyagai garantáltan nem keverednek, még akkor sem, ha különleges sütőjének mindhárom szintjét egyszerre használja. A húsok, a halak és az egyéb ételféleségek természetes nedvességtartalma megmarad, az ételek súlyvesztesége ezzel jelentősen csökken. Nem meglepő, hogy az elkészült étel esztétikai élménynek is beillik. A látványt az íz csak megerősíteni tudja. Mivel nincs szükség további zsír vagy olaj hozzáadására az étel minden eddiginél egészségesebb lesz, és csökken a leégésének veszélye is.

Ennek tudatában nem meglepő, hogy barátnőd mennyire jól érzi magát a bőrében. Az egészségesebb táplálkozás következtében több energiája marad a napi feladatok megoldására és még este is aktívan veti bele magát a programokba. S mivel a gőzsütő már kompakt kivitelben is kapható, a mindössze 38 cm magasságával a Te konyhádban is kényelmesen elfér.

Megvalósítod az elhatározásodat? Rajtad áll!


Szöveg és képek: Electrolux
2007. 09. 25.


Kapcsolódó cikkek

A készüléket forgalmazó cégek

Még több Electrolux termék
nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum