Konyhaweb

Kompakt megoldások kis konyhákban


Gőzsütő és hagyományos sütővel kombinált mikrohullámú sütő kompakt kivitelben.
Az Electrolux bemutatja új, kompakt sütő sorozatát, mely az új tervezési koncepció, a Global Design jegyében született.


Az Electrolux, a háztartási készülékek egyik vezető fejlesztője bemutatta legújabb beépíthető kompakt sütő sorozatát. A mindössze 38 cm magas készülékek vízszintes vonalvezetésükkel és a Global Design beépíthető termékekre jellemző fehér fénycsíkkal jól illenek minden konyhastílushoz. A 60 cm-es standard szélességüknek köszönhetően egyszerűen beépíthetőek bármely konyhabútorba.

Az új, kompakt sorozat valódi újdonsága a kombinált mikrohullámú sütő, mely a mikrohullámú- és a villanysütő funkcióit ötvözi kompakt kivitelben. A Global Design kompakt sütő sorozata rendelkezik még gőzsütovel, villanysütővel és önálló mikrohullámú sütővel is. 38 cm-es magasságuk mellett az Electrolux kompakt sütői teljes méretű tepsivel rendelkeznek, amely öt különböző magasságban helyezhető el a sütőtérben. Míg a hagyományos sütőkbe 3, a kompakt termékekbe csak 2 tepsit tehetünk be egyszerre, ez azonban nem okoz gondot egy átlagos család főzési menetrendjében.

"Méreteinek köszönhetően a kompakt sütő nagy rugalmasságot nyújt azon fogyasztóknak, akik a teljesítményt és stílust helytakarékossággal kívánják ötvözni. A hagyományos, 60 cm magas sütőkhöz képest 20 centiméterrel alacsonyabb készülékek lehetővé teszik két különböző funkciójú, például egy gőz- és egy mikrohullámú sütő elhelyezését egymás fölött vagy mellett." - mondta Belényesi Zsolt, az Electrolux értékesítési igazgatója.

A kompakt sütők felhasználóbarát, érintőgombos vezérlőpanellel és több automata programmal rendelkeznek, így egyszerűen beállíthatók a különféle ételek sütéséhez az ideális paraméterek.

Az új kompakt sütők júliustól megvásárolhatók 259.900 - 319.300 forint fogyasztói áron.


Szöveg és képek: Electrolux
2007. 07. 25.


Kapcsolódó cikkek

A készüléket forgalmazó cégek

Még több Electrolux termék
nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum