Konyhaweb

Új távlatok a konyhában - a receptes sütő


Előre programozott receptekkel és sütési javaslatokkal segíti a főzést az Electrolux receptes sütője


Tudja hogyan kell

Beépített receptprogramok segítik a sütést Az Electrolux Receptes sütői beépített receptprogramokkal segítik a kezdő háziasszonyok, és az aktív életet élő, kevés szabadidővel rendelkező, ám konyhájukra odafigyelő nők és férfiak munkáját. A programozott receptek mellett mid a három típusban megtalálhatók a hagyományos hasznos funkciók – szabályozható alul-felül sütés, grillezés, hőlégkeverés -, két modellben megtalálható az öntisztító rendszer, egy pedig mindezeken felül gőzsütő funkcióval is rendelkezik.

A receptes sütők kezelése rendkívül egyszerű. A sütő felhasználóbarát kijelzőjén beállítható a feliratok nyelve.
Az előkészített ételt a sütőbe helyezve csupán ki kell választani a 10 rögzített program közül a megfelelőt, s a bevitt adatok alapján a készülék javaslatot tesz a sütés hőmérsékletére, módjára és a tepsi sütőtérben történő elhelyezésének szintjére vonatkozóan. A kijelzőn nyomon követhető az étel elkészüléséig hátralévő idő, de a program végén hangjelzéssel is figyelmeztet a készülék.

Praktikus tartozékok

A sütő kezelőpanele A hús tökéletes sülésének biztosításához a receptes sütő nyársforgatót is tartalmaz, amely grillezés és sütés közben forgatja a húst. Másik fontos eszköz a hússzonda, amely a hús belső hőmérsékletét figyeli. Ezáltal szükségtelenné válik az étel állapotának folyamatos ellenőrzése, a sütő ajtajának többszöri nyitogatása.

A pirolitikus tisztítórendszerrel rendelkező modellek esetében (EOC 6697X, EOB 9897X) a készülék takarításával sem kell sokat fáradni. A belső hőmérséklet 500 °C-ra hevítésével a legmakacsabb szennyeződések is hamuvá égnek a sütőtérben, így a folyamat végén egy nedves törlőkendővel egyszerűen eltávolítható a hamu.

A receptes sütőt 3 modell változatban vezette be az Electrolux a magyar piacra, melyek közül az EOB 6697X típus 189.900 forintos, az EOC 6697X 209.900 forintos, az EOB 9897X pedig 259.900 forintos ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg.

EOB 6697X

EOC 6697X

EOB 9897X
Szöveg és képek: Electrolux
2007.03


Kapcsolódó cikkek

A készüléket forgalmazó cégek

Még több Electrolux termék
nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum