KonyhawebPurista báj a legjobb formában


Valódi csúcsdizájn és -funkcionalitás jellemzi az új Mythos mosogatógenerációt, mely konzekvens folytatása F. A. Porsche dizájn-klasszikusának valamint tisztelgés az Amerika Kupa címvédője, Alinghi előtt. A tiszta, egyenes formanyelvű mosogatósorozat a munkafolyamatok gördülékeny elvégzése mellett egyéni lehetőségeket is rejt magában.


Az Franke új Mythos mosogatószériája a dizájn, a funkció és az anyag tökéletes egységeként mutatkozik be. A 25 milliméteres, minimális sarokrádiusz a tiszta vonalak és a dinamikus karakter kihangsúlyozására hivatott.
A Mythos számos intelligens tartozékkal egészíthető ki, melyek a folyamatos munkavégzést teszik lehetővé és egyben megteremtik az ergonómia tökéletes feltételeit.

A beépítés egyedi rugalmasságának és optimális szabadságának eredményeként a mosogatótál jobb, illetve bal oldali medencével is szerelhető. Az exkluzív mosogatóhoz a Franke a formavilágban tökéletesen összehangolt BAT 260/261 csaptelepet ajánlja.
A Mythos nemesacél és Fragranit DuraKleen kivitelben is kapható.

A Mythost a Franke mintegy tisztelgésnek szánja az Amerika Kupa győztes jachtja, az Alinghi, előtt, melyet 2007-ben támogat.


Forrás és képek: Franke
2007.03


Kapcsolódó cikkek

A terméket forgalmazó cégek

Még több Franke termék
nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum