Konyhaweb

"Minden márka egy személyiség, mely személyiségek kezei által született"


A lakás bármelyik részére tekintünk - legyen az a konyha, az étkező, de akár a dolgozó, a nappali vagy a háló - egy biztos: a mi elképzelésünk az "ideális" berendezésről minden bizonnyal eltér az ismerőseinkétől vagy a szomszédétól, még akkor is, ha ízlésünk közel azonos. Erre gondolt a Hülsta is, amikor bútorait megalkotta, ezért bármelyik programját választjuk, annak elemeit kedvünk szerint kombinálhatjuk, míg megszületik a számunkra tökéletes otthon.

Hülsta - Now7

Hülsta Now7 dió-fekete A diófa kivitel 2006-os újbóli bevezetésének és hódításának egyik sikertörténete a Hülsta Now7 családjának megjelenése volt. A Hülsta cég NOW márkanév alatti bútoraira a kiváló minőség mellett a legkedvezőbb ár-érték arány és a rövid szállítási határidő a jellemző.

Hülsta Now7 dió-fekete A Hülsta Now7 asztalnál kétféle 160 x 90-es és 210 x 90-es méretből választhatunk és mindkét változathoz rendelhetünk kihúzható bővítményt, mellyel a Now7-es étkezőasztal hosszát további 40 cm-rel növelhetjük meg. A méretválaszték mellett 3 fajta kivitelből választhatunk: dió-fehér, dió-fekete és egyöntetű diófa borítás.

Hülsta - ET600

A Hülsta ET600-as asztalt - kecses és finom megoldásaival - a legmagasabb igények kielégítésére tervezték. A Hülsta ET600-as étkezőasztal egyedülálló, szabadalmazott technikájának köszönhetően akár 312 cm-re is megnövelhető. Mindkét - egyenként 56 cm hosszú – toldaléklap egy könnyed mozdulattal kihúzható, majd aztán szinte magától a helyére siklik, úgy, hogy közben az asztalról le se kell pakolni.

   

A lábazat kivitelénél hétfajta furnérból választhatunk: dió, juhar, bükk, tölgy homok, tölgy mokka, cseresznye és aranycseresznye. Mindehhez két különböző lábkivitel (lekerekített alumínium zárással, vagy szögletes csapolt összefogatással) és kétfajta üveglap (tejüveg és füstüveg) társulhat. Az induló asztallap mérete 160 x 98 cm, amit a kihúzható toldaléklapok segítségével 272 (!!!) cm-re bővíthetünk, de akinek ez nem lenne elég, az választhat a 180 (292) és a 200 (312) cm-es lapok közül.

Hülsta - ET 1100 - az excentrikus

A Hülsta cég étkezőasztal kollekciójának legextravagánsabb darabja az ET 1100 asztal. A hajlított króm lábakhoz, ovális vagy téglalap és ezen belül is 3 különböző kivitelű asztallapot választhatunk: a meleg diófa, a lakkozott fekete és a fényt lágyan megtörő fehér "opti-white" üveglap közül. Mindegy, hogy melyik kivitel mellett döntünk, mert az alapanyagok keveredése egyszerűen lenyűgöző látványt nyújt.

   


Hülsta - ET 1200 - tiszta esztétika

A Hülsta 2007-es újdonsága az ET 1200-as asztal, mely tiszta formavilágán kívül, grandiózus méreteivel is elismerést követel magának. Mintha nem is lenne gravitáció úgy feszül ki minden alátámasztás nélkül - speciális belső felépítésének köszönhetően - a 245 cm-es asztallap a csiszolt fémlábak között.   
Természetesen itt is van bővítésre lehetőség, a Hülsta ET 1200 245 cm-es étkezőasztalából pillanatok alatt - két toldaléklap segítségével - 345 cm-es óriás étkezőfelületet varázsolhatunk.

Kifejezetten ehhez az újdonsághoz mutatta be a Hülsta cég a D15-ös étkezőpadot, mely kitűnően mutatja a 2007-es év trendjét. Az asztal és a pad egyaránt dió kivitelben készül.
Szöveg és képek: Hüma Design
2007. 07.


Kapcsolódó cikkek

A márkaképviselet elérhetősége >>>nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum