Konyhaweb

Bingo Star, a konyhai szerelvények sikeres modellje
már kétfogantyús változatban is kaphatóA Bingo Star szerelvények igazi klasszikusnak számítanak a konyhában. A KLUDI most kétfogantyús változatban is kínálja a Bingo Star konyhai csaptelepet.

A konyhában a kétfogantyús szerelvényeket jól ki lehet használni, hiszen a salátát, zöldségeket és más egyéb ételeket hideg vízzel öblítjük le, az erősen szennyezett edényekhez azonban forró vízre van szükség.

A Bingo Star csaptelep kifolyójának magassága 23 cm, így a nagyobb edények megtöltéséhez is ideális megoldás. A kétfogantyús csapokat ugyanúgy különböző változatokban ajánlja a KLUDI, mint az egykaros csaptelepeket; kihúzható kifolyó, multifunkcionális-, bajonett- és alacsony nyomású szerelvények nyomás nélküli tartályokhoz is a kínálat részét képezik. A multifunkcionális szerelvénnyel a mosogató csapjához csatlakoztathatunk, illetve egyszerűen lezárhatunk mosógépet, vagy mosogatógépet.

Ha a csaptelepet az ablak alá szereljük, a bajonett szerelvényt egyszerűen kiemelhetjük az aljzatból, és oldalra fordíthatjuk. A klasszikus Bingo Star termékek krómozott, vagy nemesacél felülettel kaphatók.


Szöveg és képek: Kludi

2007. 09. 03.


A terméket forgalmazó cégek
nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum