KonyhawebGondolkodj máshogy!


Széles körben elterjedt vélemény, hogy a főzőlap csak négyzet alakú lehet és csupán 4 edény elhelyezésére szolgálhat. Ha félretesszük a megszokottat és kicsit figyelmesebben körbenézünk láthatjuk, hogy vannak 90, de akár 120 cm széles főzőlapok is, sokszögletűek, sőt egyéni elképzeléseink szerint összeállíthatóak is...
A Küppersbusch két - évek óta létező, ám még ma is a figyelem középpontjában álló - főzőlapjával bizonyítja, hogy a hagyományostól eltérő jó is lehet.Hatszögletű, mint a lép

Bár évekkel ezelőtt jelent meg még ma is talán a legkülönlegesebb a "red dot" dizájndíjjal kitüntetett méhsejt főzőlap. A hatszögletű elemekből összeépíthető üvegkerámia főzőlap a lehető legnagyobb szabadságot biztosítja az elrendezés terén. Méretre és elhelyezésre egyaránt tökéletesen összehangolható a használó elképzeléseivel. Ideális kialakítás, tökéletes térkihasználás és gyors, egyszerű ápolás jellemzik.
A sejtek száma és helyzete csak tőlünk függ. A különálló vezérlő panel (mely ugyancsak hatszögletű) felismeri az egy-egy főzőzónát tartalmazó elemek számát és elrendezését, így bekapcsolás után kijelzi azok helyzetét és állapotát. A használatot szenzorvezérlés teszi még kényelmesebbé.

Harmadik dimenzió

Méltán mondhat magáénak több díjat is a központi wok-zónával és négy hagyományos zónával rendelkező főzőlap. Mind az öt mező indukciós fűtéssel rendelkezik, mely nagyon rövid felfűtési időt - ezzel egyidőben értékes energiamegtakarítást is - eredményez. Érintéssel szabályozható a főzési fokozat és a többi funkció is így állítható be. Az áttekinthető elrendezésnek köszönhetően a készülék igen egyszerűen kezelhető. Maradékhő kijelzés, központi lekapcsolás, távollét üzemmód és gyermekzár segíti a biztonságos használatot.

Azonos megjelenéssel a Küppersbusch kínál hagyományos fűtési móddal működő üvegkerámia főzőlapot is. Az "ökospeed plus" fűtőszálak (mind az öt zóna ezzel rendelkezik) a lap felületének gyorsabb felmelegedését eredményezik, így - ezt a főzési módot tekintve - a hő a lehető leghamarabb rendelkezésre áll. A berendezés különlegessége, hogy a wokban készülő ételeket serpenyőben és anélkül - csak a főzőlap wok-mélyedését használva - is elkészíthetjük.


Forrás és képek: Küppersbusch
2007.04


Kapcsolódó cikkek

nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum