KonyhawebZ osztású amerikai


A Maytag Z osztású amerikai hűtője egyedülálló kategóriájában, hiszen a legszélesebb helyet biztosítja a normál és a fagyasztótérben egyaránt. Az extra nagy befogadóképességgel rendelkező készülék számos, jól átgondolt részlettel kínál kényelmes használatot hosszú időn keresztül.

Befogadóképességben és térkihasználásban egyaránt óriási

Z alakban osztott felépítésével (Wide-by-Side) ez az egészen különleges konstrukció minden eddiginél jobb térkihasználást kínál. A közel 700 liter kapacitású készülék jobb oldalán található elektronikus jég- és vízadagoló melletti néhány centiméteres holtteret - amelyben eddig maximum egy doboz pizzát tárolhattunk - a normál térhez adták hozzá, így az fent tágasabb lett, míg a fagyasztó az alsó részen szélesedik ki.

Hatalmas befogadóképesség praktikus belső kialakítással A külső, rendkívül dizájnos megjelenés mellett a tervezők az exkluzív belső kiképzésre is gondoltak, mely kényelmes használatot eredményez. A hűtő- és a fagyasztórész elrendezése a "hagyományos amerikia" hűtőkét követi, azaz egymás mellett található. A normál hűtőtérben az állítható magasságú edzett üvegpolcok mellett egy igazi gyöngyszem is található, a liftes polc, melynek magassága anélkül állítható - egy kar segítségével -, hogy le kellene pakolni róla. A polcok terhelhetősége egyébként igen nagy, akár 25 kg-nyi ételt is elbírnak. A hűtőtér alsó (szűkebb) részében kaptak helyet a zöldség- és gyümölcstároló rekeszek. Kettőnek szabályozható a páratartalma, ezekbe tehetők az eltérő körülményeket kedvelő zöldségek és a gyümölcsök. A harmadik fiók hőmérséklete állítható. Ebben az alacsony hőfokon tartósabb tejtermékek találnak megfelelő helyet.

Az ajtópolcok is a praktikusságot képviselik, magassági helyzetük állítható, kialakításuknak köszönhetően a bennük elhelyezett dolgok nem billenhetnek fel. Még a legnagyobb üvegek is biztonságosan tárolhatók az extra méretű palacktartóban.
Az így nagy terhet viselő ajtók eldeformálódását a készülékbe épített acélkeretek és a három ponton megerősített ajtófelfüggesztések akadályozzák meg, és garantálják - hosszú időn át - a pontos záródást.

Praktikus részletek a fagyasztóban is

A fagyasztótér is rendelkezik ajtópolcokkal, így még áttekinthetőbben rendezhetők el a mélyhűtött termékek. A fagyasztó kosarai kihúzhatók, megkönnyítve ezzel a be- és kipakolást és a legbelül elhelyezett dolgok is egyszerűen megtalálhatók.

A felső, elkeskenyedő részt teljesen kitölti a digitális jég-, jégkása- és vízadagoló, melyet olyan praktikus tulajdonságok jellemeznek, mint a megvilágítás és a gyermekzár. Az adagolóban található szűrő ásványvíz tisztaságú vizet állít elő. Ha aktuálissá válik, a készülék figyelmeztet a vízszűrő cseréjére is.

Maytag GZ2626EK modell - Wide-by-Side

Mindent összevetve a hatalmas térfogatú hűtő tárolásra szolgáló polcfelülete 2.3 m². A szokatlanul nagy pakolható tér ellenére a gép szélessége 90.5 cm, a faltól és a bútortól sem oldal-, sem háttávolságot nem igényel.
A Maytag GZ2626GEK hűtőszekrény "A" energiaosztályú, fehér, fekete és nemesacél színben kapható.


Forrás és képek: Maytag
2007.05


Kapcsolódó cikkek

A készüléket forgalmazó cégeknyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum