KonyhawebKürtőbe építhető elszívó: nagy teljesítmény és csendes üzemelés

Lényegesen csendesebben, mégis nagy teljesítményen üzemel: a Miele igazi gyöngyszemmel rukkolt elő a kürtőbe építhető elszívók piacán. Ezek a konyhai berendezések a legújabb technikai megoldások mellett szemrevaló külsővel is rendelkeznek.

A külön ezekhez a gépekhez tervezett szívórendszer lehetővé teszi a működési zaj jelentős csökkenését - modelltől és a választott teljesítményfokozattól teljesen függetlenül. A két oldalon beépített ventilátorok - amelyek más típusú Miele páraelszívókban már bizonyítottak - erőteljes, halk és biztos szívást eredményeznek. A teljesítmény intenzív fokozaton 690 m³/h- t is elérheti (szabad kifújás: 690 m³/h).

Az elszívó konyhasziget fölé, kürtőbe, vagy étkezőben történő beépítésre alkalmas. Egyszerűen szabályozható: a teljesítményt és a főzőlap megvilágítását kezelőpálca segítségével állíthatjuk be.

Az elszívók új generációja több különböző - kényelmünket szolgáló - extrát is kínál. Ilyen például a zsírszurő és az aktívszén-filter cseréjére figyelmeztető, illetve tisztás esedékességét jelző LED. De hasonló extra az is, hogy a beprogramozott üzemidő a főzési szokásoknak megfelelően egyedileg megváltoztatható.
A készülékek 53 és 70 cm-es szélességben kaphatók. Ezen felül mindegyik halogén világítással, kivehető és mosogatógépben tisztítható nemesacél zsírszűrővel is felszerelt.

A kürtőbe építhető páraelszívók alkalmasak kivezetett üzemmódra és keringetéses üzemre is.


Forrás és képek: Miele
2007.06


Kapcsolódó cikkek

A készüléket forgalmazó cégek

Még több Miele készülék:

nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum