Konyhaweb
TouchControl - az új kezelőrendszer

A főzés szenvedély: nincs szükség hozzá másra, mint elsőosztályú hozzávalókra, egy nagyszerű receptre és az elkészítéshez némi érzékre. Hogy ez nem olyan egyszerű? Dehogynem. A Miele új Navitronic TouchControl vezérlésű beépíthető készülékei mindenki számára biztosítják a szükséges érzéket - mintha a főzés művészete a kisujjunkban lenne.

A Miele TouchControl készülékeinek kezelése gyerekjátékVarázslat egyetlen érintésre

A kijelző jól áttekinthető, használata egyszerű és egyértelmű A Miele újdonsága, a Navitronic TouchControl egy beépíthető készülék sorozatot fémjelez mely a hagyományos kezelőelemeket teljesen nélkülözi. Elég a sütő, pároló vagy a mosogatógép kijelzőjét megérinteni és máris elindul a sütés, melegítés, párolás vagy mosogatás, mintha mindez varázsütésre történne. Ami valóban különleges bennük, hogy mindenki rögtön eligazodik a készülékeken, anélkül, hogy a használati utasítást átolvasta volna. Ebben egy teljesen új kezelőrendszer segít, mely a kezdőket célirányosan az alapfunkciókhoz és az automata programokhoz vezeti. Csupán egy éritéssel kell több a profiknak ahhoz, hogy az összes technikai lehetőséget kiaknázhassák. A legfontosabb, hogy a berendezéseknél, amelyek ezzel a rendszerrel működnek szinte teljesen kizárt a hibás kezelés, mivel mindig csak azok az érintőgombok aktívak, amelyek a következő logikus lépést jelzik.

Többnyelvű mosogatógép, mely tippeket ad a mosogatáshoz A kezelőrendszer nagy előnye, hogy a kijelzőn minden beállítás egyértelműen, szavakkal kiírva jelenik meg. A készülékek nyelve beállítható. Több, mint 10 nyelv - köztük a magyar is - közül választhatunk, de van olyan berendezés, amely 23 nyelven "tud".
Ha úgy kívánjuk, Miele gépeink hasznos tippekkel is szolgálhatnak. Ha elfelejtettük, hogy a pezsgős poharak elmosogatásához melyik program a legmegfelelőbb, egyszerűen csak megérintjük az "Info" gombot: "Üvegkímélő program a hőmérsékletre érzékeny poharak és edények számára", olvasható a kijelzőn.

Szolid külső, professzionális belső

Pároló és sütő egymás alá építve: lényegretörő, egységes külső, professzionális belső Azt, hogy a Navitronic TouchControl készülékekben milyen csúcstechnológia rejtőzik, csak sejthetjük, mivel a berendezések külső megjelenése erről egyáltalán nem árulkodik. A formavilág lényegretörő. A kijelző - mely a nemesacél kezelőpanel síkjába ágyazódik, így a tisztántartása is egyszerű -, valamint a markáns Miele fogót viselő ajtó (a mosogatógépet kivéve) vonalvezetése vízszintes.

Az összes Navitronic TouchControll készülék csúcskategóriás modell: így két sütő (az egyik pirolítikus, a másik PerfectClean bevonattal rendelkezik), a 4000-es sorozat egy gőzpárolója és egy mosogatógép közül választhatunk. Egymás mellé, vagy egymás fölé beépítve a Miele gépek megjelenése egyedülálló, a puritán formanyelv rendkívül jól harmonizál a modern konyhadizájnnal.
Forrás és képek: Miele
2006.11


Kapcsolódó cikkek:

A készüléket forgalmazó cégek

Még több Miele készülék:

nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum