Konyhaweb

Ajánló: Funkcionalitás a sarokban is


Fotó: Blanco Ha néhány szóban szeretnénk megfogalmazni a BLANCOMODUS-M90 mosogatótál legjellemzőbb tulajdonságát, talán ezt mondhatnánk: legapróbb részletekig átgondolt funkcionalitás. A mosogatómodul - az eddigi sarokmosogatóktól eltérően - a teljes sarkot kihasználja, így értékes munkafelületekkel egészíti ki a konyhát.

Míg a tengyelykoncepciónak megfelelő mosogatótálaknál sorba rendezve, itt egy központ körül helyezkednek el a különböző "munkahelyek". A sarokban öt funkcionális elem teszi lehetővé a folyamatos, ergonómikus munkát:

  • A központi medencében kényelmesen elférnek a terjedelmes méretű edények is.
  • Közvetlenül mellette található egy kisebb mélységű, ugyanakkor tágas medence, melyben például a zöldség vagy a gyümölcs megmosható és a vágódeszkán feldolgozható.
  • Mivel a bükkfából készült vágódeszka a nagy medence teljes hosszán végigtolható, a szakács közvetlenül a bele állított fazékba, vagy tálba teheti az így előkészített ételt.
  • A központi medence mögött egy újabb felület található a mosogatáshoz szükséges, illetve az előkészítésnél használt eszközök tárolására, mely a vágódeszkával egyszerűen lefedhető, pótlólagos helyet biztosítva a kellékeknek, valamint szabadon hagyva a nagy medencét a további munkálatokhoz.
  • A kvintett a csöpögtetőfelülettel válik teljessé. Finom lejtésének köszönhetően a lefolyó víz közvetlenül a főmedencébe jut.
A 11 színben kapható gránit mosogatótál minden környezetbe beilleszthető. Konyhánknak nem csak funkcionális, hanem hangsúlyos formaeleme is lehet - nem véletlenül nyerte el a világhírű "Red Dot" design díjat.nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum