Konyhaweb
MultiMatic - amivel a SieMaticban a szokásosnál több rejtőzik

Életkörülményeink folyton változnak. Gondoljunk csak bele: Az egyszemélyes lakás idővel családi háztartássá változik, majd az apró bébiételes üvegek helyére néhány éven belül nagyméretű chipses zacskók kerülnek. Aztán egy napon a gyerekek kirepülnek a családi fészekből. Ekkor jön el a "nemes cseppek" ideje, amit kettesben vagy a legjobb barátainkkal közösen, meghitt nyugalomban fogyasztunk el. A hosszú évekre vásárolt konyhának ezt a változást tudni kell követni.


Kívülről láthatatlan, de azért létezik

Konyhabútorunkat átlagosan 20 évre vásároljuk. Közben életkörülményeink, szokásaink jelentősen megváltozhatnak. Hogyan képes egy berendezési tárgy a folyton változó igényeknek megfelelni? A kérdésre a tökéletes válasz: MultiMatic, mely talán a tárolóhely "feltalálása" óta megszületett legjobb ötletek egyike. A német SieMatic konyhabútrgyártó cég szekrénybelsőit olyan rendszerrel látja el, amely az egyéni igényeknek megfelelően alakítható ki, bármikor kiegészíthető további elemekkel, illetve megváltoztatható sajátkezűleg, szakemberek segítsége nélkül.

Egy konyhabútor igazi értéke gyakran kívülről láthatatlan marad. Ami a gördülékeny munkavégzéshez igazán fontos, hogy minden éppen ott legyen és akkor, ahol és amikor szükség van rá. Vessünk hát egy pillantást a kulisszák mögé! Így már világos, miben nyújt a SieMatic MultiMatic rendszere többet a szokásosnál. A képek magukért beszélnek...


A kulisszák mögött

       

       

       

       

       Forrás és képek: SieMatic
2006.08


Kapcsolódó cikkek:

Forgalmazó cégeknyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum