Konyhaweb

Tervezze meg álmai otthonát!


myHouse v9.0 háromdimenziós otthontervező program

Felújítja házát, lakását, új házat akar építeni? Tudni szeretné hogyan is fog végül kinézni, mibe fog kerülni? A myHouse program segítségével elkerülheti a hibákat, felesleges költségeket! Rajzolja meg a falakat, válasszon ablakot, ajtót, bútorokat, tetőt és máris láthatja, sőt bejárhatja tervét fotóminőségű háromdimenziós képeken és a költségeket is megbecsülheti.

A myHouse program digitális fotószimbólum könyvtárai segítségével megtervezheti, újratervezheti a kertjét, környezetét és saját digitális fotóival tovább bővítheti a könyvtárakat. A ház környezetéről készült digitális fénykép segítségével a tervet valóságos környezetben is megjelenítheti a programmal. A fotókönyvtárakon túlmenően a myHouse programhoz közel 1000 tipikus ajtó, ablak, korlát, konyha-, fürdőszoba- és szobabútor és egyéb háromdimenziós tárgy tartozik, amelyek a könyvtárakból egyszerűen kiválaszthatók és az épületben vagy annak környezetében elhelyezhetők.

Mielőtt megépítené járja be, sétálja körül házát, lakását! Döntse el, kényelmes lesz-e az élet a házban, a lakásban, bebútorozhatók-e a szobák, elférnek-e a meglévő bútorai. A programmal egyszerűsített kalkulációt is végezhet. Kiszámolhatja például, hogy mennyi tégla szükséges a falak felépítéséhez, hány ajtót, ablakot helyezett el az épületben, mindez mibe fog kerülni.

Háromdimenziós ábrázolás

A myHouse program igen fejlett háromdimenziós ábrázolási lehetőségekkel rendelkezik. A program segtségével 360 fokos panorámaképeket is készíthetünk, amelyek a díjmentesen letölthető QuickTime™ rendszer segítségével megtekinthetők. Gyorsan és szabadon mozoghatunk a 3D térben, mintha jelen lennénk az épületben. Az épület virtuális bejárására két további lehetőség is van: az általunk előírt útvonalat bejáró AVI film illetve a szabad háromdimenziós bejárást biztosító VRML file készítésével.

Fényképminőségű ábrázolás

A myHouse program feljett sugárkövetési (ray-tracing) technológiával rendelkezik valósághű, fényképminőségű képek előállításához. A sugárkövetés segítségével árnyékok, tükröződések és egyéb fényeffektusok teszik az ábrázolást még élethűbbé.

Új bútorok és tárgyak tervezése a 3D Modeler programmal

A myHouse program számos bútort és tárgyat sorakoztat fel a lakás berendezéséhez. A programhoz tartozó 3D Modeler segítségével további bútorok, tárgyak hozhatók létre, vagy a meglévők átalakíthatók és saját könyvtárba fűzhetők. A falakhoz, bútorokhoz és minden elhelyezett elemhez, tárgyhoz tetszőleges szín, textúra, mintázat, és egyéb tulajdonságok rendelhetők, mint például a tükröződés vagy áttetsző felület. Így saját ízlésének megfelelően alakíthatja az egyes bútorelemeket, ezzel együtt a lakás berendezését.


Szöveg és képek: DesignSoft Kft.

2007. 10.


A programot forgalmazó cég
nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum