Konyhaweb
Elérkezett a belső értékek ideje

A fiókok és kihúzható szerkezetek variálható tagolórendszerével, az Orga-Line-nal, a Blum felállította a konyhabútorok belső kialakításának új mércéjét. Alakítsa át a konyháját Orga-Line felosztórendszerrel a szükségleteinek megfelelővé és jól áttekinthetővé. Helyezzen hangsúlyt közben az esztétikára, a minőségre és a tartósságra, és profitáljon egy olyan szerkezetből, amely igazodik a mindenkori tárolandó dolgokhoz.

Gondos tervezés, pontosabb helykihasználás

A Blum "Dynamic Space" tervezési rendszere öt zónára bontja a konyhát, és az egyes zónákat külön-külön veszi sorra a tervezés folyamán. Ezzel a módszerrel a "világ legnagyobb munkahelyén" lerövidülnek a munkavégzés során megtett utak, így könnyebbé válik a konyhai tevékenység. Az egyéni igények szerint alakított helykihasználás és az emberi mozgás minőségének javítása mellett a vorarlbergi szerelvénygyártó nagy hangsúlyt fektet a konyhabútorok belső világára is. Az Orga-Line rendszer személyreszabottan használható mind az öt tervezési zónában.

Áttekinthető fiókok

Az átdolgozott kínálatban olyan komplett szettek találhatók, melyek az egész fiókbelsőt kitöltik. Ez jelentősen megkönnyíti a választást és a rendelést, és a becsomagolt termékek térfogata is csekélyebb. A higiénikus és hosszú élettartamú nemesacél alkatrészek és műanyag darabok egy szetten belül többféleképpen pozícionálhatók, így tökéletesen igazíthatók az éppen akkor tárolt dolgokhoz. Az egyedi korpuszméretekhez szettek helyett a korábbi rendszer szerinti egyedi darabokból készített összeállítások alkalmazhatók.

Legyen rend a kihúzható szerkezetekben is

A többi kihúzható szerkezet (mélyfiókok, kihúzók, belső fiókok, stb.) belseje is célirányosan alakítható a rugalmasan pozícionálható kereszt- és hosszanti osztókkal. Az eredmény: az élelmiszerek áttekinthetőbb, hozzáférhetőbb, elmozdulásmentes tárolása. A műanyag dobozok, fazekak, serpenyők és fedők számára is ez a legmegfelelőbb elhelyezési mód. Az üvegek, a vágódeszkák, a mosogatásnál használatos kellékek, a tisztítószerek, de még a sütőformák és tepsik is a legmegfelelőbb helyre kerülnek ezzel a rendszerezővel. A fűszerek számára külön tartót fejlesztettek, amelyben a különböző csomagolású termékek elhelyezhetők, és kényelmesen a fiókból elővéve használhatók.
A tányértartó befogadóképessége akár 12 darab is lehet fajtánként. Tartóval együtt kiemelhető a fiókból, így biztonságosan szállítható.

A kiemelkedő funkcionalitás mellett az Orga-Line további értéke a harmonikus dizájn, mely több kitüntetéssel is büszkélkedhet.Az Orga-Line rendszer előnyeinek áttekintése:

  • a tárolóhely optimális kihasználása a tárolandó dolgok figyelembevételével
  • a szett összeállításoknak köszönhetően könnyen kiválasztható a kívánt belső
  • az egyedi korpuszméretekhez is rugalmasan igazítható
  • higiénikus és tartós nemesacél tárolók és műanyag részek
  • variálható elrendezés (szetten belül)
  • belső fiókokban, illetve belső kihúzható szerkezetekben is használható
  • formatervezett megjelenésA konyhai munkafolyamat egyes lépéseinek ikonjára kattintva megnézheti, hogy mit kínál az Orga-Line az adott helyre!Forrás és képek: Blum
2006.08


A terméket forgalmazó cégek

Még több Blum termék:

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum