Konyhaweb
Gorenje

Mi a közös a gyors piros autókban és a Gorenje termékeiben?

Ha alaposan megvizsgálja, számos hasonlóságot vehet észre. Ennek az az oka, hogy a világhírű autótervező, Paolo Pininfarina egy teljesen új Gorenje termékcsaládot tervezett. A gyár pedig az egyes készülékek belső felépítésénél mind technológiailag, mind a felhasznált anyagok terén a legújabb vívmányokat alkalmazta.

"Szeretem a gyors autókat, de nem szeretem a gyors étkezést."

Paolo Pininfarina

A fenti idézet Paolo Pininfarinától származik, aki az évek során sok egyedi terméket létrehozó tervezőcsalád harmadik generációját képviseli. A szélsebes piros autók mellett a Pininfarina család a hidaktól kezdve egészen az órákig számos dolgot tervezett.

Ezért az új termékcsalád megtervezésénél Paolo Pininfarina jelszava a használhatóság és az ergonómia lett, ugyanis a legfontosabb, hogy az ember a háztartási gépeit mindenféle megerőltetés nélkül tudja működtetni, akár egy jól kézre álló, éles kést.

Kellemes design - egyszerű használhatóság

A legtöbben első látásra bele fognak szeretni ebbe az elegáns kombinált hűtőszekrénybe. Ha megtudja, milyen kevés energiát fogyaszt, nem fog tudni ellenállni neki. A készülékekhez, többek között azok szigeteléséhez csak környezetbarát anyagokat használ a Gorenje. Nagy gondot fordítanak arra, hogy az élelmiszerek hosszú időn át megőrízzék frissességüket. Ráadásul DANFOSS kompresszorokat használnak, melyek energiatakarékosak, környezetbarátok és hosszú élettartamúak.

A K 336/2 P hűtő műszaki adatai

Finom ételek elkészítése egyetlen érintéssel

A számítógép napjainkra már a konyhába is betört. Először a touch-controllal működtetett mikrohullámú sütők jelentek meg.

A Gorenje tűzhelyét kezdők, és "avatott szakemberek" egyaránt könnyedén használhatják.

Győződjön meg róla Ön is...

Beépíthető sütő ugyanazokkal a tulajdonságokkal

Ha lehetséges, szemmagasságban építse be sütőjét a konyhába, így azt kényelmesebben használhatja. Ennek a Gorenjénél egyedülálló sütőnek négy különböző fűtő eleme van.
A tepsik kicsúszását speciális teleszkópok akadályozzák meg.
Az ajtó három rétegű üvegből készül, amely tökéletesen szigetel, így senki sem égetheti meg az ujját.

A B 50 PP elektromos sütő műszaki adatai
A B 50 EP elektromos sütő műszaki adatai

Egyaránt kellemes látni és megérinteni ezt a főzőlapot. Fekete elaganciájával tökéletesen beilleszkedik a konyha színharmóniájába.
Használata praktikus és egyszerű - csak egy érintésre van szükség.
A nagy ellenállóságú, tükörsima felület egyik legnagyszerűbb előnye, hogy a munkavégzés helyét növeli, így a kis konyhákban is ideális megoldást nyújt.
Még az is megeshet, hogy a kedvenc munkafelületévé válik.

A ECT 650 EP elektromos üvegkerámia főzőlap műszaki adataifolytatás >

[1] 2
nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum