Konyhaweb

Ajánló: QuantumSpeed a világ első halogén beépíthető sütője


Bizonyára Önnek is ismerős a helyzet: Ebédszünetben a pizzának legfeljebb 10 percen belül az asztalon kell lennie. Este mozi előtt még gyorsan el kell készíteni a már megpárolt zöldséget. A legtöbbször nincs arra időnk, hogy sokáig várjunk az ételre, viszont fontos, hogy amit eszünk, az finom legyen és egészséges.

A megoldás a quantumSpeed, mellyel hihetetlenül gyorsan és különlegesen ropogósra készülnek el az ételek. A mindössze 45 cm magas beépíthető sütő egyedülálló módon kombinálja a halogénfényt, mikrohullámot, kvarcgrillt és a hagyományos fűtőszálakat. Az eredmény: míg egy pizza elkészítése a hagyományos sütőben kb. 20 percig tart, addig ugyanez a pizza a quantumSpeedben mindössze 6 perc alatt sül különlegesen ropogósra.

A készülék előnyei:

  • Akár 70%-kal rövidebb elkészítési idő a hagyományos sütőkhöz képest. A lekerekített formájú, nemesacél sütőtér kialakítása ideális feltételeket biztosít a gyors ételkészítéshez.
  • Az ételek rendkívül gyorsan és különlegesen ropogósra készülnek el a halogénfény, a mikrohullám, a kvarcgrill és a hagyományos fűtőszálak egyedülálló kombinációjának köszönhetően.
  • Különösen sokoldalú felhasználhatóság a 4 különböző sütési módnak, a külön alsó sütésnek és mikrohullámnak köszönhetően.
cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum