Konyhaweb

Élvezetes időtöltés


A ROLF BENZ egy több mint 40 éves múltra visszatekintő cég, mely kizárólag felsőkategóriás, prémium minőségű bútorok gyártására szakosodott. Ez a minőség magában foglalja az esztétikát és a kiemelkedő használati értéket is.

Rolf Benz 8871

A Rolf Benz 8871-es asztal egy igazi robosztus alkat, melynek finomságát a lekerekített élek, a precíz és átgondolt kidolgozás, valamint a felhasznált nemes anyagok adják. Kiváló példája a fa és a fém tökéletes házasságának. A fa asztallap lágy ívvel öleli át az alumínium vázat. Az asztalt tölgy és diófa furnérral, valamint fekete füstüveg lappal választhatjuk.

Az alul található toldalékokkal mindkét oldalán megnövelhetjük az asztalt. A lábak toldáskor kicsúsznak, így biztosítva a tökéletes formát.

   


Rolf Benz 8100

Ez az étkezőszék a Rolf Benz 8871-es étkezőasztal kitűnő "társa". Különlegessége, hogy háttámlája készülhet az asztal lapjával színazonos furnérral, vagy akár bevonathatjuk bőrrel is. Rugalmas háttámlájának köszönhetően kiemelkedő üléskomfortot biztosít. A váz lendületes vonalvezetése - mely a háttámlát és az ülőfelületet átfogva csatlakozik a króm lábhoz - és a különböző anyagok izgalmas játéka adja a szék egyedi karakterét.

Rolf Benz 7800

Ez a szék azoknak készült, akik szeretik a különleges megoldásokat. Már formájával is felhívja magára a figyelmet az RB7800-as szék, de aki egyszer kipróbálta az már tudja, hogy a forma nem minden. Különleges hajlított szerkezetének köszönhetően a szék egy kis "hinta" funkcióval is rendelkezik, mely különösen élvezetessé teszi a benne eltöltött időt.

   Szöveg és képek: Hüma Design
2007. 07.


Kapcsolódó cikkek

A márkaképviselet elérhetősége >>>nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum