KonyhawebMultimédia elszívó

A főzés kétségtelenül modern életünk részévé vált, így a konyha mind a nagycsaládosok, mind az egyedülállók számára a társasági és a privát élet központja lett. A Siemens páraelszívójával azokra gondolt, akik nem csak technikailag korszerű, hanem megjelenésében is trendi tűzhelyről álmodoztak. Az új multimédia páraelszívó számtalan "belső értéke" mellett tv-vel, CD- és DVD lejátszvóval is büszkélkedhet.

Amíg eddig kizárólag a funkcionalitás volt hangsúlyos, most az új páraelszívó egy igazi fututrisztikus, dizájnos nagyágyú. A külső mellett a techinkai értékei sem elhanyagolhatóak: szívóteljesítménye intenzív fokozaton 650 m³/h, mégis rendkívül halkan működik. Így a tűzhely mellett sem maradunk le kedvenc sorozatunkról vagy a meccsről.

A rendetlenül, össze-vissza bekötött rádiók, CD-k vagy tv-k kábelrengetegükkel megtörhetik konyhánk egységes képét. Nem így a multimédia páraelszívó, amely innovatív megoldásként mindezeket a kivezetőcső-takaróba rejtette el.

A kivezetőcső burkolatába beépített televízió figyelemreméltó paraméterekkel rendelkezik: 17''-os (16:9) képernyővel, PIP-funkióval, DVD, CD, PC csatlakozóval, távirányítóval, videotext memória funkcióval. A beépített DVD és CD lejátszó megfelel a legmagasabb technikai elvárásoknak, a tökéletes hangzás élményét garantálva.


Forrás és képek: Siemens
2007.06


Kapcsolódó cikkek

A terméket forgalmazó cégek >>>

Még több Siemens termék

nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum