Konyhaweb

Ajánló: "Tutto formaggio" sajtkések


Tutto formaggio sajtkések Fotó: WMF A sajtok kínálata változatos, a friss és lágy aromájúaktól egészen az erős, pikáns ízűekig terjed. Fogyasztásukhoz, felszeletelésükhöz különböző késeket használunk. A "Tutto formaggio" késkészletben minden sajthoz megtalálhatjuk a megfelelő vágóeszközt.

A friss sajtokhoz, mint a ricotta, mozzarella, feta, a friss-sajtvágót használjuk. A sajtbárd a kemény sajtoknál (ementáli, provolone) alkalmazható. A camambert, a brie, a geramont a lágy sajtokhoz tervezett késsel vágható, míg a félkemények (trappista, óvári, edami, gouda) esetében a sajtszeletelő kés használható. Az ötödik, a parmezánkés, a nagyon kemény sajtokhoz (parmezán, idősebb gouda) készült.

Az összes penge - mindegyik anyaga speciális pengeacél - kialakítása a mindenkori funkcióhoz igazodik. A Cromargan®-ból készült nyél és a penge együttese nemesacél megjelenésével a mai divatirányzatnak hódol. Így a "Tutto formaggio" minden eleme a modern design és a professzionális funkcionalitás összhangját képviseli.

Kiváló ajándékötlet sajtrajongóknak és designkedvelőknek egyaránt.

Design: Peter Ramminger

A fotón balról jobbra: lágy sajtokhoz való kés, friss-sajtvágó, parmezánkés, sajtszeletelő és sajtbárd.cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum