Ajánló: "Tutto formaggio" sajtkések
A sajtok kínálata változatos, a friss és lágy aromájúaktól egészen az erős, pikáns ízűekig terjed.
Fogyasztásukhoz, felszeletelésükhöz különböző késeket használunk. A "Tutto formaggio" késkészletben
minden sajthoz megtalálhatjuk a megfelelő vágóeszközt.
A friss sajtokhoz, mint a ricotta, mozzarella, feta, a friss-sajtvágót használjuk. A sajtbárd a
kemény sajtoknál (ementáli, provolone) alkalmazható. A camambert, a brie, a geramont a lágy sajtokhoz
tervezett késsel vágható, míg a félkemények (trappista, óvári, edami, gouda) esetében a
sajtszeletelő kés használható. Az ötödik, a parmezánkés, a nagyon kemény sajtokhoz (parmezán,
idősebb gouda) készült.
Az összes penge - mindegyik anyaga speciális pengeacél - kialakítása a mindenkori funkcióhoz
igazodik. A Cromargan®-ból készült nyél és a penge együttese nemesacél megjelenésével a
mai divatirányzatnak hódol. Így a "Tutto formaggio" minden eleme a modern design és a professzionális
funkcionalitás összhangját képviseli.
Kiváló ajándékötlet sajtrajongóknak és designkedvelőknek egyaránt.
Design: Peter Ramminger
A fotón balról jobbra: lágy sajtokhoz való kés, friss-sajtvágó, parmezánkés, sajtszeletelő és
sajtbárd.
cikk küldése emailben
|