Konyhaweb

Ajánló: UltraPlusz edények


UltraPlusz edények Az UltraPlusz termékcsalád egyedülálló fejlesztés eredménye. Ez az első olyan műanyag edény, amely nemcsak mikrohullámú sütőben, hanem hagyományos sütőben is használható!

Az UltraPlusz különleges alapanyagból, az úgynevezett likvid kristály polimerből készült. Ez az alapanyag teszi lehetővé, hogy a terméket mikrohullámú és hagyományos sütőben egyaránt lehessen használni. Az UltraPlusz -25°C-tól +230°C-ig hőálló. Kifejezetten sütőben (gáz- vagy elektromos sütőben egyaránt) vagy mikrosütőben való melegítésre, sütésre és főzésre fejlesztették ki, emellett azonban alkalmas fagyasztásra, hűtőszekrényben való tárolásra és tálalásra is.

Az UlatraPlusz a fagyasztóból azonnal a sütőbe vagy a mikrohullámú készülékbe tehető - jól tűri a nagy hőmérsékletingadozásokat is.

A főzési idő az UltraPlusz estében rövidebb, mint a hagyományos tepsiknél, mivel a tető összegyűjti a párát, és az visszacsepeg az edénybe. Emiatt a húsokhoz, zöldségekhez nincs szükség víz hozzáadására.

Az UltraPlusz lehetőséget ad arra is, hogy a főételt és a köretet egyszerre készítsük el: tegyük az edénybe a húst, a tetőbe pedig a rizs-, krumpli- vagy zöldségköretet, és a kettőt egymásra helyezve süssük. Sok időt és energiát spórolhatunk így!

cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum