Konyhaweb
Új koncepció a háztartási készülékek palettáján: az új Electrolux Visi mosogatógép

Ablakos mosogatógép a világon először

Az Electrolux Visi mosogatógépe Az Electrolux kifejlesztette a világ első ablakkal rendelkező mosogatógépét, amely különleges designjának köszönhetően minden konyhát egyedivé tesz. A hazánkban is kapható Visi mosogatógép ajtaja átlátszó üveggel rendelkezik, amin keresztül nyugodtan szemlélhetjük a drága porcelánjainkat, miközben a készülék elvégzi helyettünk a mosogatást.

Felmérések alapján fejlesztették

Az Electrolux kutatása megállapította, hogy sok fogyasztó igényli, hogy egyedi, különleges készülékei legyenek, amire büszke lehet. Az egyenes vonalú, letisztult formákkal rendelkező Visi minden szempontból kielégíti ezt az igényt.

A kreatív tervezésnek és intelligens tulajdonságoknak köszönhetően a Visi páratlan a mosogatógépek piacán. Az ajtóban kialakított nagy méretű ablak lehetővé teszi, hogy betekinthessünk a mosogatógépbe, és figyelemmel kövessük a mosogatás menetét. A legutóbbi Electrolux felmérésből az is kiderült, hogy a fogyasztók számára megnyugtató, ha saját szemükkel győződhetnek meg a mosogatás biztonságos menetéről.

Saját szemünkkel figyelhetjük a mosogatás menetét

Funkciók sokasága - egyszerű kezelés

egyszerűen kezelhető Az egyedi design-on túl a Visi számtalan hasznos funkciót tartogat a vásárló számára. A készülék rendelkezik belső világítással, ami bekapcsol a mosogató program lejártával, vagy ha véletlen nyitva marad az ajtó. Az auto programnál a Visi startgombjának egyetlen érintésével a készülék megméri a behelyezett edények súlyát és szennyezettségét, és néhány másodperc alatt automatikusan kiválasztja a mosogatáshoz legmegfelelőbb programot. Az extrák kedvelői különösen értékelik majd a késleltetett mosás programot, ami lehetővé teszi a vásárló számára, hogy a napi időbeosztásához igazítsa a mosogatást, továbbá a különösen szennyezett edény funkciót és az energiatakarékos programot. A mosogatógép mozgatható edénytartója könnyedén lehajtható, így több helyet nyerhetünk a nagyobb edények számára. A kontrollpanel egyszerűségének köszönhetően a készülék könnyen kezelhető.

A készülék ezüst színben kapható, és három "A", azaz legjobb minősítést kapott mind energiafogyasztási, mind mosási és szárítási hatékonyság szempontjából. A 49dBA zajszintnek köszönhetően a Visi a nap bármely időszakában, akár éjszaka is használható.

Részletek

Electrolux Visi - a világ első ablakkal rendelkező mosogatógépe

Az átlátszó üvegen keresztül figyelemmel kísérhető a mosogatás folyamata.

A belső világítás nem csak a program végén kapcsol be,
hanem akkor is, ha az ajtó nyitva marad.

A belső tér kosarai - az edények méretétől függően - rugalmasan alakíthatók.

Mosogatótabletta adagoló a készülék belső terében.

Egyszerű és logikus kezelés a sötétben is jól látható kezelőgomboknak köszönhetően.

A Visi mosogatógép már kapható Magyarországon, ajánlott fogyasztói ára 169.900,- forint.Szöveg és képek: Electrolux
2006.02


Kapcsolódó cikkek:

Még több Electrolux készülék:

nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum