KonyhawebHatodik érzék


Okos és szép - röviden így lehetne jellemezni a Whirlpool intelligens páraelszívóját. Az AKR 998 IX modellt a megszokott elegáns forma és fejlett felhasználóbarát technológia mellett 6. érzékkel is felruházták a tervezők. Mit is jelent ez valójában?

Az elszívó szenzorai - amelyeket a különböző méretű és típusú főzőlapnak megfelelően lehet beállítani - segítségével önműködően kiválasztja a legoptimálisabb beállításokat, a működési időt és az energiafogyasztást is. Ha megváltozik a páratartalom - például amikor megemeljük a fedőt -, azonnal beavatkozik, így a legnagyobb gőzfelhő vagy a legkarakteresebben illatozó étel sem okoz problémát. A beépített három érzékelő közül az egyik a felfelé szálló hőt méri az elszívó szintjénél, a másik a nedvességtartalmat, míg az infravörös érzékelő a főzőlap szintjén méri a hőmérsékletet. A háziasszonyok dolga csupán annyi, hogy beállítsák az automata üzemmódot, a páraelszívó a beállításokat innentől kezdve maga végzi.

Amellett, hogy hatékony, a falra szerelhető, Touch Controll (érintőgombos) vezérlésű páraelszívó szép is. A Whirlpool Progressive Collection beépített készülékcsaládjának tagja, tehát a sorozat hűtőivel, sütőivel, mosogatógépeivel, mikrohullámú sütőivel tökéletesen harmonizál. A LED-kijelzőn hasznos információkat olvashatunk le, mint pl. az elszívás sebességét, vagy a zsírszűrő telítettségét. A maximális elszívóteljesítmény 630 m³/h.


Forrás és képek: Whirlpool
2007.06


Kapcsolódó cikkek

A készüléket forgalmazó cégek

Még több Whirlpool készülék

nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum