KonyhawebTitanium Line


Az őserőt megtesetesítő titánok találmányaik által az emberiség jótevői voltak. Róluk kapta nevét az 1795-ben felfedezett fém, melyet repülőgépek gyártásához, vegyipari, hajózási berendezések előállításához használnak, de készítenek belőle protéziseket, implantátumokat, sőt ékszereket is. A Whirlpool is felfedezte ezt az értékes fémet és megalkotta Titanium Line háztartási készülék sorozatát.


Szép, tartós, strapabíró és hipoallergén. Ezeket a tulajdonságokat ötvözi magában a titán, melyet a Whirlpool háztartási készülékek gyártására használ. Választása azért esett erre a - bonyolult előállítása miatt - igen drága anyagra, mert számos, a konyhai használat során igen előnyösnek bizonyuló sajátossággal rendelkezik. Ez a masszív, hőálló fém erősebb az acélnál, és jobban ellenáll a korróziónak is. Eredeti megjelenését korlátlan ideig megőrzi. Színe és érzete egyaránt meleg hatást kelt. Az érintés a kezeletlen titánfelületen sem hagy nyomot, bár a Whirlpool tovább tökéletesítette az ellenállóságát a ujjlenyomatokkal, szennyeződésekkel szemben. A nanotechnológia alkalmazásával készült nanoxid bevonatnak köszönhetően nem csak ellenállóbb, de könnyebben is tisztítható lett a felület.

A csúcstechnológiát közvetítő anyag megköveteli a high-tech konyhákhoz illő formavilágot. A letisztult vonalvezetés elegáns hatást kelt ugyanakkor kihangsúlyozza a minőséget.
A sorozatban a Whirlpool sütőt, főzőlapot, mikrohullámú sütőt és páraelszívót is kínál az igényes lakberendezést kedvelőknek.

Íme egy újabb lépés a jövő konyhája felé.
Forrás és képek: Whirlpool
2007.04


Kapcsolódó cikkek

A készüléket forgalmazó cégeknyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum