KonyhawebMinden egyben


A Franke legújabb mosogatótála minden olyan követelménynek megfelel, amit a ma konyhát vásárlók támaszthatnak. Mégis egyetlen szóval jellemezhető tökéletesen, ez pedig az egyszerű. Ez az egyetlen tulajdonság magában foglal mindent a vásárlástól kezdve a beszerelésen át egészen a használatig.

Egyszerű a vásárlás

Ha All in One mosogatótál mellett döntünk, a hazaszállítás után nem érhetnek meglepetések. Ebben az esetben ugyanis nem egy szimpla tálat vásároltunk, hanem egy mosogatóegységet, mely tartalmazza a nemesacél tálon túl a lefolyó garnitúrát, az előkészítő munka során használt vágódeszkát, az elmosogatott evőeszköz és a tányér számára a szárítót, de még a kiemelkedő használati értékekkel rendelkező csaptelepet is, azaz mindent, ami szükséges - egyben.

Franke All in OneEgyszerű beszerelés

A beépítés igen könnyű, akár 45 cm széles alsó elembe is elhelyezhető. Maga a tál 8 csavarral rögzíthető, míg a lefolyó beszerelése csupán egyetlen csavarral történik. Kialakításának köszönhetően a mosogatótál forgatható, tehát igény szerint úgy helyezhető el a kivágott nyílásban, hogy a medence jobb vagy bal oldalon legyen.


Egyszerű használat

Egy mosogató akkor célszerű, ha minden munkafolyamatot, amit a használatával kell elvégezni, a lehető legjobban támogat. Az All in One korlátozott helyen is a maximumot nyújtja. A tál teljes méretéhez képest (mindössze 78 cm széles) nagy medence (44 cm-es átmérővel) elég teret kínál a nagyobb edények tisztításához is.

A praktikus kiegészítők gördülékennyé teszik nemcsak a mosogatást, hanem a többi műveletet is. A stabil tányérszárítót különálló evőeszköztartó egészíti ki, amely - formájának és lyukacsos aljának köszönhetően - jól használható a nyersanyagok megmosásához és lecsöpögtetéséhez, de még tésztaszűréshez is. A tál a csepegtetőtálcán kényelmesen elfér a tányértartó mellett, vagy stabilan beakasztható a mély medencébe, formatervezésének köszönhetően.
A kiegészítők sorát a vágódeszka zárja, mely az evőeszközszárítóhoz hasonlóan a csepegtetőre és a medencére is tökéletsen illeszkedik. Amíg a hozzávalókat mossuk és tisztítjuk, addig a helye a csepptálcán van, aprításkor a medencébe állított fazék fölé tehető, így a hozzávalók közvetlenül az edénybe csúsztathatók. Ha pedig munkafelületünk kevésnek bizonyul, egyszerűen a mély medence fölé tehető, hogy enyhítse a helyhiányt.

A pillanatnyi tevékenységnek megfelelően elrendezhető és használható kiegészítők    A kiegészítők tökéletesen illeszkednek egymáshoz és egymásba

A kiegészítők - formájukat tekintve - tökéletesen illeszkednek a mosogatótálhoz, de ez nem minden, hiszen egymáshoz is passzolnak. Ezt nem csupán színükben teszik, hanem alakjukban és méretükben is, így használat után a tányérszárító a lyukas tálba tehető, ami a vágódeszkával lefedhető. Ezzel a bravúrral a tárolásához kis hely is elegendő.
A higiénikus anyagoknak köszönhetően nemcsak használni és tárolni, hanem tisztítani is egyszerű.

A csaptelepet a magas kifolyó egy vödör megtöltésére is alkalmassá teszi A mosogatótál által kínált lehetőségeket ezzel korántsem merítettük ki. Itt van ugyanis a modern formájú, egykaros keverőcsaptelep, mely egy kézzel is könnyedén kezelhető. A magasan elhelyezett kifolyónyílás lehetőséget nyújt nagyobb fazekak, hosszú vázák, de még egy vödör megtöltésére is.

A funkcionális kiegészítők sorát a higiénikus leeresztő és a rejtett túlfolyó zárja.
Forrás és képek: Franke
2008.02


Kapcsolódó cikkek

A terméket forgalmazó cégek

Még több Franke termék
nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum