KonyhawebVíz és fény házassága

A víz és a fény együtt különleges hatást gyakorol érzékeinkre, gondoljunk csak híres parkok csodálatosan megvilágított szökőkutaira vagy a tengerparton fekvő város fényeinek játékára a vízben. Ezt a különleges vizuális élményt keltette életre a Blanco egészen újszerű csaptelepével, a Blancomaster Iluxszal.

Ne gondoljuk, hogy egyszerű hatásvadászatról van szó. A kifinomult technikai megoldás hátterében - amint azt a Blancotól már megszokhattuk - valódi funkció áll: a víz - hőmérsékletétől függően - egy fénydiódának köszönhetően mágikus vörösben vagy kéken dereng. A vörös forró vizet jelez, a kék hideget, míg a langyos víz színe lila. A fénydióda működéséhez szükséges energiát egy, az alsó szekrényben elhelyezett, vízhajtású turbina biztosítja.

A Blancomaster Ilux a funkcionalitás, a kényelmes kezelés és az érzékekre ható dizájn együttes megtestesítője. Elegáns megjelenése stílusos formatervezésről tanúskodik. A magas kifolyó segítségével a nagyméretű fazekak és hosszú vázák is könnyedén megtölthetők vízzel. Az oldalra pozícionált hosszú nyitókar könnyen elérhető és biztonságosan kezelhető, ami szintén a használati értéket növeli.


Blancomaster Ilux, a vörös izzás forró vizet jelez    Ha a víz hideg, kékesen derengForrás és képek: Blanco
2008.02


Kapcsolódó cikkek

A terméket forgalmazó cégek

Még több Blanco termék:


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum