KonyhawebSokoldalú és rugalmas: a Blancostatura mosogatóprogram

A konyha pontosan olyan egyéniséggel rendelkezik, mint az ember, aki használja. A legjobban igénybevett területnek - a mosogatótálnak és környékének - éppúgy meg kell felelnie az egyéni elvárásoknak mint a konyha többi részének. A személyreszabhatóság egyik alapfeltétele a sokoldalú kialakítást lehetővé tevő mosogatóprogram. Ilyen a nemesacélból készült Blancostatura.

A Statura program közel egytucatnyi modellt ölel fel: kompakt mosogatókat és aláépíthető medencéket éppúgy, mint beépíthető mosogatótálakat lapos fekvésű peremmel. A különböző beépítési lehetőségeknek, és a megszokott, illetve az attól eltérő méreteknek köszönhetően a konyhában rendelkezésre álló hely jobban kihasználhatóvá válik. A Statura így kiválóan alkalmas a szélesebb alsó elemekbe, vagy a mélyebb munkafelületekbe, illetve szigetekbe való beépítésre.

A Blancostaturát újszerű részletek jellemzik. A legszembeötlőbb a nagyszabású, ergonómikus medence. Elegendő helyet biztosít a munkához, még a terjedelmes méretű edények tisztításához is. Az újraformált szűrőkosárkával és az eltakart túlfolyóval - mely így különlegesen higiénikus - modern, nemes megjelenést kap a mosogatóközpont.

Blancostatura lapos fekvésű peremmel

A kiegészítők, a multifunkciós tál és a fekete szatinált biztonsági üvegből készült vágódeszka, megjelenésükben és funkcionalitásukban is tökéletesen illeszkednek a modellekhez.

A Statura beépíthető változata is kellemes megjelenésű. Az újdonságnak számító, extralapos beépítőperem modern megjelenésről gondoskodik. A mosogatótál szinte teljesen úgy néz ki, mintha a munkalap síkjába épített modell lenne.

Különlegesen attraktívak a kompakt aláépíthető mosogatók. Ezek a főmedence mellett nemcsak egy kisebb kiöntő medencével rendelkeznek, hanem egy kissé kiemelkedő, oldalra pozícionált paddal a csaptelep számára. Ezzel a megoldással a csap a vizesblokk szerves részévé válik, így a mosogató környékét többé nem fenyegeti a csapódó víz. Ha a kompakt aláépíthető mosogatót a lesüllyeszthető Blancoeloscope-F csapteleppel kombináljuk, a mosogató teljesen lefedhető az elegáns fekete vágódeszkával. Így lesz a konyha képe az elvégzett munka után igazán rendezett.

Blancostatura aláépíthető változata Blancoeloscope-F csapteleppelForrás és képek: Blanco
2008.02


Kapcsolódó cikkek

A terméket forgalmazó cégek

Még több Blanco termék:


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum