Konyhaweb

Lucia kollekció az Electrolux-tól


S. Hegyi Lucia, a hazai divatipar kiemelkedő tervezője hagyta kézjegyét az Electrolux készülékein. A 4 termékből álló kollekciót stílusosan az Észak Legendái elnevezéssel illették a kreátorok.

S. Hegyi Lucia háromágú agancs motívuma az Electrolux mosogatógépén S. Hegyi Lucia új kollekciója az Electrolux szellemiségével összhangban az északi jellegzetességekre épít. Az egyszerű és letisztult formákra, a minden részletben megmutatkozó igényességre, megfűszerezve mindezt olyan különös, a természet formáiból merített díszítőmotívumokkal, amelyek az északi erdő varázslatos világát idézik meg.

A háromágú agancsot idéző motívum, természetes színeivel, az arany, a barna különböző árnyalataival, a fehér és fekete kontrasztjával, az ágak között néhol megjelenő félholddal, az északi legendák hangulatát kelti életre a készülékeken. Az alkotás, ugyanakkor összhangban van a fogyasztót szolgáló technológiával, a design nem uralkodik a termék eredeti funkcióján, egyszerűen csak az önkifejezés egyik eszközévé tette a gépet.

"Mindannyiunkra hatással van a divatirányzatok fejlődése. Az Electrolux tovább erősítve kapcsolatát a divatiparral, arra törekszik, hogy elmélyülve a divat trendekben minél inkább megértse és kiszolgálja a vásárlói igényeket.
Napjaink elképzelése a modern nőről már korántsem egyezik az 5-10 évvel ezelőtti képpel. A nők ma már nemcsak az öltözködésben követik a divatot, az esztétikum, a divatos ruhák, a kiegészítők, és igen, még a háztartási gépek külseje is fontossá vált"- mondta, Belényesi Zsolt, az Electrolux értékesítési igazgatója.

Az Electrolux Észak Legendái kollekciója

A háztartási gépek önmagukban is a háztartások díszei lettek, fontos berendezési tárgyakká váltak. Férfiak és nők egyaránt igénylik a különleges, büszkén vállalható tárgyakat a lakásukban, s ez alól nem kivétel a mosógép, vagy a hűtőszekrény sem. Az Electrolux mindig is törekedett az esztétikailag kifinomult ám egyben funkcionális és innovatív háztartási készülékek megalkotására.

A Magyarországon egyedülálló együttműködés, a háztartási készülékek és a divat ilyen szoros összekapcsolása komoly érdeklődét váltott ki január 24-én, a Luan by Lucia divatház bemutatóján. Az divatbemutatóra tervezett, egyedi Lucia-mintás termékek, a mosógép, a szárítógép, a hűtőszekrény és a mosogatógép látványos részét képezték az eseménynek.

A divatbemutatón

Az Electrolux évek óta aktív résztvevője a nemzetközi divatvilágnak, számos dizájnerrel és divattervezővel dolgozik együtt, hogy kifejezzék hitvallásukat, mely szerint, a háztartási készülékeknek nem kell unalmasnak lennie.
Évről évre megjelennek a nagyközönség előtt egy-egy különleges kollekcióval, mint például a 2007. őszén bemutatott Colour Passion készülékek. Részt vesznek a nemzetközi divatélet eseményein, Electrolux divat díjat adtak át az általuk legjobbnak ítélt divattervezőnek 2005-ben a párizsi Pret-a-porter divathéten. Számos dizájn díjat nyertek már eddig is a különböző nemzetközi dizájn fórumokon, mint a Red Dot díj vagy az iF dizájn díj.Szöveg és képek: Electrolux
2008. 01. 29.


A készüléket forgalmazó cégek »

Kapcsolódó cikkek

Még több Electrolux termék


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum