Konyhaweb

Két nemzetközi díj az Indesit Moonnak


Az Indesit Company a 2008-as évét két új díjjal indította a Moon mosógép, amely a napokban szinte egyszerre nyerte el a "legjobb termék" díjat Görögországban, az Egyesült Királyságban pedig a "technológiai kivitelezéséért és az otthon ékévé váló dizájnjáért"-díjat, folytatva ezzel a 2007-ben megkezdett, egész Európán átívelő sikert.

Görögországban a Moon kapta a "Best of the Best" címet, amely a Status rangos divat-, dizájn- és luxusmagazinjának kitüntetése. Minden évben egy különszám tartalmazza a legeredetibb és legújabb tárgyakat, technológiákat és szolgáltatásokat, melyek tökéletesítik a fogyasztók mindennapjait. A Style Home kategóriában a Moont ítélték a legjobb terméknek, mint szépség és letisztultság kombinációját, magas kivitelezéssel és könnyű használhatósággal.
Az Egyesült Királyságban ugyancsak a Moont szavazták meg "az év termékének" a mosás kategóriában, mely a Get Connectednek, a fogyasztói elektronikára és otthoni techonlógiára szakosodott lapnak köszönhető.

Indesit Moon mosógép

A Moon jellegzetességet adott az Indesit márkának, mind Olaszországban, mind nemzetközileg - köszönhető ez az innovatív technológia és egyszerű külső együttesének. A technológiai újítással és környezetvédő érzékkel együtt a dizájn mindig is az Indesit Company erőssége volt, mely minden évben mélyebbre vezet kutatás és fejlesztés terén új anyagok, technológiák kapcsán, hogy új formát, funkciót és esztétikus látványt eredményezzen.

A Moon 2007-ben megnyert minden főbb díjat Európában: a "Grand Prix de l'Innovation"-t Párizsban (design kategória), a "Janus de l'Industrie"-t, melyet a Institut Français du Design szervezett, a "Designer Award"-ot az Egyesült Királyságban (Kitchen Product of the Year), és a "Zlota Villa"-t, amely a "Villa", egy tekintélyes lengyel belsőépítészeti magazin, díja.


Szöveg és képek: Indesit
2008. 02.
nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum