Konyhaweb

Jótékonysági árverést hirdet az Electrolux


Jótékonysági árverésre bocsátja dizájn kollekcióját az Electrolux.
S. Hegyi Lucia és az Electrolux együttműködésének eredményeként a vállalat 4 készülékén jelentek meg a tervezőnő 2008-as ruhakollekciójának fő motívumai. A termékek árverezéséből származó bevétellel a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemet támogatja az Electrolux.


Electrolux Lucia design, mosógép és hűtő A készülékekre két héten keresztül lehet licitálni a www.designkollekcio.com oldalon, ahol a divatbemutatón készült videókat és fotókat is megnézhetik az érdeklődők.
Az ajánlatokat 4 különálló készülékre - hűtőszekrényre, mosogatógépre, mosógépre és szárítógépre -, illetve egy dizájn párra - hűtő-mosógép - lehet megtenni 2008. február 18. és március 2. között.

A jótékonysági árverésből származó összeget a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (volt Iparművészeti Főiskola) javára ajánlja fel az Electrolux, hogy minél több diák lehetőséget kapjon arra, hogy már egyetemi évei alatt megvalósíthassa szakmai álmait, tehetségének híre pedig eljuthasson a világ minden tájára.

Az egyetem hamarosan elindítja nemzetközi vándorkiállítását Taste MOMEnts elnevezéssel.
A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem vándorkiállítása a kortárs magyar design legprogresszívebb szereplőinek munkáiból építi fel sajátos látványvilágát. 2008-ban Helsinkiben a Magyar Kulturális Hét nyitóeseménye lesz. Ezt követően Berlin, London, Prága, Torino és New York jelentős dizájn eseményei adnak otthont a kiállításnak, hogy hírét vigye a magyar iparművészek tehetségének.

Electrolux Lucia design, mosógép részlet "Az egyetemmel nem újkeletű az együttműködés. A 2003-ban meghirdetett, első Electrolux Design Lab pályázat díjazottjai között szerepelt az iskola egykori diákcsapata. A tavalyi verseny győztese, Szabó Levente, szintén a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatója. Az egyetem a 2007. év sikerén felbuzdulva, idén beillesztette tantervébe az Electrolux Design Lab 08 pályázatát. Szeretnénk lehetőséget biztosítani minél több diáknak arra, hogy elérje céljait, megvalósíthassa álmait." - mondta, Belényesi Zsolt, az Electrolux értékesítési igazgatója.

A dizájn kollekció készülékeit január 24-én, a Luan by Lucia divatház bemutatóján nézhették meg először a meghívott vendégek.
Az árverés lezárásáig a kollekciót az Electrolux 2 budapesti márkaboltjának kirakatában tekinthetik meg (www.markabolt.hu).

A jótékonysági árverés időtartama alatt a Jazzy rádió folyamatosan beszámol az árverés állásáról, az egyes készülékekre érkező licitekről.
Az aukció technikai hátterét a Vatera - Magyarország legnagyobb online piactere - biztosítja, a www.vatera.hu/designkollekcio oldalon.Szöveg és képek: Electrolux
2008. 02. 14.


A készüléket forgalmazó cégek »

Kapcsolódó cikkek

Még több Electrolux termék


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum