KonyhawebSchock újra

Azoknak, akik ismerik elég annyit mondani: a Schock közkedvelt mosogatótálai friss modellválasztékkal ismét kaphatók Magyarországon.

Azoknak, akik még nem találkoztak vele, érdemes tudni, hogy a mosogatók népszerűségüket kiváló minőségüknek és kedvező áruknak köszönhetik.

Háziasszonyok kedvence

A mindennapos használat során fontos, hogy a mosogató ne karcolódjon, ellenálljon az ütéseknek és a vegyi anyagok hatásainak. A Cristalite Granit ezeket a jó tulajdonságokat mind biztosítja a gránit keménységének és ellenállóságának, valamint az akril rugalmasságának és könnyű tisztíthatóságának párosításával.
A higiéniai követelményeknek a különleges antibakteriális (ProClean) védőréteg tesz eleget, melynek köszönhetően a mosogató felületén a baktériumok nem szaporodhatnak el. A praktikus használatot pedig az ötletes kiegészítők garantálják.

A kellemes tapintású, letisztult formavilágú új tálak között a modern, a klasszikus és a vidékies stílusjegyeket felvonultató konyhákba egyaránt megtaláljuk a megfelelő modellt. A konyha esztétikai értékét jelentősen növelheti, ha a mosogatótálat színben egyező akril munkalap egészíti ki, mely a Schock kínálatának részét képezi.


Különleges igényekhez

Az új fejlesztésű NanoGranit technológiával készülő Cristadur mosogatók a legkülönlegesebb igényeket is kielégítő külsővel, selyemfénnyel és egészen sima, 100%-ban antibakteriális anyagból készülnek. Színeikkel illeszkednek a legújabb trendnek megfelelő konyhákba is, egydi jégkék, tejeskávé és sötétbarna árnyalataikkal az új divatszíneket követve.


A mosogatótálakat a Schock viszonteladó partnereinél vásárolhatja meg.

További információkért látogassa meg a www.schock1924.hu weboldalt, vagy hívja a (72) 516-777-es és (72) 511-659-es telefonszámokat.


Az Aszmann Bútor Kft. viszonteladók jelentkezését várja

Magyarországi raktárról széles választékban azonnal kiszolgálja az érdeklődőket, a raktáron nem szereplő típusokat rövid határidővel (előzetes egyeztetés alapján) szállítja.

Győződjön meg a Schock termékek előnyeiről! Kérjen tájékoztatót a bevezető árakról és a típusválasztékról a www.schock1924.hu weboldalon, vagy a (72) 516-777-es és (72) 511-659-es telefonszámokon.
Forrás és képek: Schock
2008. 02. 14.


Kapcsolódó cikkek

A terméket forgalmazó cégek

Még több Schock termék


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum