Konyhaweb

Önállóan vagy kombinálva? - Electrolux mikrohullámú sütők


Gyorsasága és biztonságos kezelése miatt a mikrohullámú sütő az egyik leggyakrabban használt konyhai berendezéssé vált. Akinek van ilyen készüléke, nem szívesen mond le róla. Ez nem is csoda, hiszen jelentősen megkönnyíti a mindennapi konyhai munkát.

Önálló mikrohullámú sütő

Az EMS 26405 X beépíthető mikrohullámú sütő 26 literes sütőtérrel rendelkezik. A LED kijelzőn folyamatosan nyomon követhető a hátralévő sütési/főzési/grillezési idő. A program végén hangjelzés tájékoztat a művelet befejezéséről. A készüléken beállítható 5 különböző teljesítményfokozat maximális értéke mikrohullámú üzemmódban 900 W, grillezésnél 1000 W. A gyorsindítás funkció (+ 30 másodperc) még kényelmesebbé teszi a készülék használatát, a gyerekzár pedig gondoskodik arról, hogy a kicsik ne nyúlhassanak bele óvatlanul a sütőtérbe.

Electrolux EMS 26405 X mikrohullámú sütő


Kombinált sütő

Nem kell lemondania azoknak sem a mikrohullámú sütőről, akiknek kicsi a konyhája. Az Electrolux EOK 86030 X kombinált sütője ugyanis egy hagyományos elektromos, egy grill- és egy mikrohullámú sütőt is magában rejt. A három készülék ötvözeteként napvilágot látott berendezés mellett szól annak kompakt mérete is, ha egy kis alapterületű helyiség berendezésébe vágtuk fejszénket. Míg a hagyományos sütő és a hozzá választott önálló mikrohullámú sütő beépítése mintegy 100 cm-es magasságot, addig a kombinált készüléké mindössze 38 cm-t igényel. Így a legparányibb konyhák felszerelése is kiegészíthető olyan további beépíthető készülékekkel (pl. kávéfőző, frissítő italközpont, tévé), melyekre hagyományos méretű, önálló gépek esetén egyáltalán nem lenne mód.

Electrolux EOK 86030 X kombinált sütő és Espresso 4 You kávéfőző

Az elektronikus érintőkapcsolóval vezérelhető sütő programkijelzője az általunk választott beállításokat (program vége, időtartam, perckijelzés) mutatja. Az öt sütőfunkció és a gyorsmelegítés az ételek sokoldalú elkészítését teszik lehetővé. A gyermekek biztonságáról a gyerekzár és a 4 rétegű üvegajtó - melynek hőmérséklete nem haladja meg a 48 °C-ot - gondoskodik.
Kompakt méretei ellenére a sütő valódi óriásként viselkedik: teljes méretű tepsiket nyel el. Igaz nem három, hanem csak két szinten süthetünk egyszerre, ám ez semmiféle fennakadást nem okoz egy átlagos család főzésében.
Külső megjelenésében a Global Design formavilágát követi, így tökéletes összhangban van a többi beépíthető konyhai berendezéssel.2007. 11.


A készüléket forgalmazó cégek »

Kapcsolódó cikkek

Még több Electrolux termék
nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum