KonyhawebA Fagor mikrohullámú sütő újdonságai

A spanyol Fagor cég évek óta nagy hangsúlyt fektet a minél jobb minőségű beépíthető készülékek fejlesztésére és gyártására. "Fontosnak tartjuk a technikai fejlődés követését, sok esetben saját magunk hozunk létre új technológiákat, új funkciókat."

A modern háztartásban egyre több gép jelenik meg, a vásárlók elvárják, hogy a háztartási gépeik megkönnyítsék életüket, egyre gyorsabb, automatikus működésükkel minél több szabadidőt biztosítsanak számukra. Az utóbbi években részben ezért is kezdtek elterjedni a mikrohullámú sütők, mert a fogyasztók nem szívesen vesződnek munka után a főzéssel, sokkal kényelmesebb számukra, ha az előre elkészített, esetleg lefagyasztott ételt gyorsan ki tudják olvasztani, majd megmelegíthetik. Ma már szinte minden háztartásban található mikrohullámú sütő, legtöbbjük szabadon álló modell, de egyre jobban kezdenek elterjedni a beépíthető változatok is. A Fagor ezt felismerve az idén bevezetett új modelljeit olyan áron kínálja, hogy az új konyhát építőknek, vagy a felújítóknak ne okozzon gondot megvásárlásuk.

Valamennyi Fagor mikrohullámú sütő kiemelkedően magas minőségben, a vásárlók számára a lehető legtöbb szolgáltatást nyújtja.

MW4-206EX Az MW4-206EX típus speciális tulajdonsága, hogy külön beépíthető szett nélkül is be lehet szerelni a konyhaszekrény felső elemébe. A készülék 20 literes, digitális programozású, 60 perces időkapcsolóval rendelkezik. Maximum 750 W teljesítményét 6 fokozatban szabályozhatjuk a kíméletes melegítés, főzés érdekében. Időzítő és gyermekzár biztosítja a kényelmes, nyugodt használatot. A könnyű tisztíthatóság érdekében rozsdamentes acélból készült a belső tere.

MW4-23EGX A legkedveltebb modell az MW4-23EGX típus, amely 23 literes belső térrel rendelkezik, szintén elektronikus vezérlésű. A 800 W mikrohullámú teljesítmény mellett (amelyet 5 fokozatban tudunk állítani), található benne egy ultragyors kvarcgrill is, 1200 W teljesítménnyel. A készülék újítása az automatikus főzés: egy menüből egyetlen gombnyomással kiválasztjuk az étel fajtáját, ezután megadjuk a súlyát, majd a mikró automatikusan a kívánt teljesítményen, a kívánt ideig működik. Grillezésnél is van lehetőség a grill erősségének állítására, és módunk van arra, hogy egyszerre használjuk a mikrohullámú főzést és a grillt, itt is állíthatunk a teljesítményszinteken. Ezzel a sütővel nagyon pontosan be lehet állítani a főzéshez szükséges teljesítményt, garantálva az ízletes ételek gyors elkészítését.

MW4-17EGX Az MW4-17EGX a fenti készülék "kistestvére", 17 literes belső térrel rendelkezik. A kisebb mérettel arányos teljesítménye: mikrohullámú teljesítménye 700 W, a kvarcgrill pedig 1000 W-os. Egyedüllállók, kisebb családok számára ideális készülék, tudásában teljesen megegyezik a nagyobb modellel. Mindkét készülékhez rendelhető beépítő keret, amellyel akár a sütő fölé, magas szekrénybe is be tudjuk építeni őket.


Szöveg és képek: Fagor
2007.11


A készüléket forgalmazó cégek »

Kapcsolódó cikkek

nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum